Γυναίκα

Βίκυ Βολιώτη: Σπάνια κοινή εμφάνιση με την κόρη της Άννα στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Η Βίκυ Βολιώτη πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 26/5 μια νέα βραδινή έξοδο στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση μαζί με την κόρη της για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός».

Η δημοφιλής ηθοποιός πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις μαζί με την κόρη της Άννα, αλλά αυτή τη φορά βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Κυριακής 26/5 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Η Βίκυ Βολιώτη σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε για την κόρη της ότι: «Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο.

Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολύ αγάπη και επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο μεγάλος συνθέτης μελοποιεί ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη σε εκδοχή ενδεκαμελούς ορχήστρας δωματίου, με πρωτότυπες και νεότερες φωνητικές ερμηνείες.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-27 23:58:13

Back to top button