Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: “Είχαμε συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο για το πώς θα… |


Στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε στην Τζένη Θεωνά σχετικά με την κόρη της, Εύα, η οποί βρίσκεται ένα στάδιο πριν την εφηβεία, αλλά και για το λόγο που η ίδια και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χρειάστηκε να επισκεφτούν ψυχολόγο, ώστε να της επικοινωνήσουν κάποια πράγματα.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια σημείωσε, αναφορικά με την κόρη της, πως “Είμαστε έκτη δημοτικού. Πέρασε πάρα πολύ γρήγορα ο καιρός, σαν νεράκι. Έχω πολύ φρέσκο στο κεφάλι μου ότι ξεκίνησε την α’ δημοτικού και μετά πέρασαν όλα αυτά, κορονοϊός, online μαθήματα κλπ. Έχω την αίσθηση ότι είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Δεν έχω αντιληφθεί ότι είναι τόσο κοντά στην εφηβεία. Είναι από τα λίγα πράγματα που δεν έχω άγχος, το πώς θα πάει η εφηβεία της Εύας, γιατί είναι ένα παιδί που συζητάει, αν κάτι την απασχολεί θα μου το πει”.

Στη συνέχεια, η Βάσω Λασκαράκη εξήγησε για ποιο λόγο χρειάστηκε η ίδια και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να επισκεφτούν ψυχολόγο, αναφορικά με το παιδί τους. “Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι για την Εύα -που δεν ήταν- είναι το γεγονός ότι από μικρή ηλικία, μαζί με τους συμμαθητές της αντιλήφθηκαν τις δουλειές που κάνει η μαμά και ο μπαμπάς, ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Ένα παιδί πρέπει να αποδεχτεί ότι η οικογενειακή της κατάσταση είναι γνωστή σε πολύ κόσμο. Και να θες να κρύψεις κάτι δεν μπορείς. Αυτό ήταν ένα πράγμα που η Εύα άρχισε να αντιλαμβάνεται από τη στιγμή που μπήκε στο δημοτικό και κάποια πιο μεγάλα παιδιά θα τη ρωτούσαν” είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε

“Είχαμε βοήθεια για αυτά τα θέματα, από την αρχή. Είχαμε συμβουλευτεί μια ειδική παιδοψυχολόγο, που μας έκανε και συμβουλευτική γονέων, και βοηθούσε το παιδί σε διάφορες απορίες, μέσα από παιχνίδι και συζητήσεις ανάλογες της ηλικίας της. Αυτό μας κράτησε συντροφιά για 4 χρόνια. Ένιωθα ότι δε μπορούσα να τα καταφέρω μόνη μου, ότι θα κάνω λάθη, ότι θα έλεγα πράγματα που δε θα έπρεπε”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 18:35:00

Back to top button