Γυναίκα

Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου: Η σχέση με τη νύφη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο γάμος στη Βενετία και το glam πάρτι σε φάρμα

Η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου είναι κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου και αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, συζύγου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο, γιο του Δημήτρη Μπάκου και συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Έχει επίσης μία αδελφή την Αλεξάνδρα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Αργυρού.

Για όσους τη γνωρίζουν, η Αφροδίτη είναι λάτρης της Ιταλίας. Δεν είναι τυχαίο ότι για την ημέρα του γάμου της επέλεξε μια πόλη που φημίζεται για τον ρομαντισμό της.

Η Αλεξάνδρα και η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου (στα αριστερά) με τις Τερέζα Μιχαλοπούλου και Ειρήνη Δανελιάν.

Η σχέση με την νύφη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η γνωστή επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου και αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο επιχειρείν και διατηρεί στενή φιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία είναι και κουμπάρες αφού έχει βαπτίσει τον γιο της παρουσιάστριας.

Τόσο η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου όσο και η αδερφή της, Αφροδίτη διατηρούν άψογες σχέσεις με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο παρελθόν ο Τύπος είχε ασχοληθεί έντονα για την επιρροή της Αλεξάνδρας στις σχέσεις του αδελφού της, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ανάμειξη των δύο γυναικών στις αποφάσεις του επιχειρηματία για την προσωπική του ζωή.

Ο λαμπερός γάμος στη Βενετία το 2015

Η Αφροδίτη παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο στη μαγευτική Βενετία το 2015 και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους διέμεναν στα 24 δωμάτια που είχαν κλείσει για εκείνους στο «Aman Canal Grande». Πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο που φιλοξένησε το γαμήλιο party του George Clooney και της Amal Alamuddin το 2014.

Η χλιδάτη βάφτιση των παιδιών τους έξω από την Τρίπολη το 2023

Τη βάφτιση των παιδιών τους πραγματοποίησαν τον Ιούλιο του 2023 η κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη, με τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους σε μια φάρμα που διατηρεί η οικογένεια έξω από την Τρίπολη, ενώ μετά τη βάφτιση ακολούθησε glam party σε έναν παραμυθένιο χώρο, όπου είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό εντυπωσιακό art de la table και show.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, η Τερέζα Μιχαλοπούλου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (αδελφός της Αφροδίτης) συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι οποίοι με τις επιτυχίες και το κέφι τους κράτησαν το γλέντι μέχρι πρωίας

Λίγα λόγια για τον Νίκο Μπάκο

Ο 47χρονος Νίκος Μπάκος είναι ήδη πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο του και γιος του Δημήτρη Μπάκου, μεγαλομετόχου της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας Τρίπολης. Του ανθρώπου που ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη την εταιρεία μεταφοράς καυσίμων (κυρίως σε Κίνα και Ινδία) Akron Trade & Transport με έδρα τη Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκεί όπου άρχισαν να χτίζουν πριν από χρόνια τον στόλο τους, ο οποίος αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερα από 20 δεξαμενόπλοια.

Ο Νίκος είναι άξιος συνεχιστής του πατέρα του. Έχοντας ως εφόδιο έναν δυναμικό χαρακτήρα, αλλά και αξιόλογες σπουδές, μπήκε στην εταιρεία δίνοντας φρέσκια πνοή.

Η οικογένεια Μπάκου είναι από τις Κολλίνες Αρκαδίας (σχεδόν 50 χλμ. από την Τρίπολη) και άνθρωποι που αγαπούν τη φύση εξίσου με τις ανέσεις. Γι’ αυτό και στο χωριό τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλης έκτασης φάρμα με πρόβατα, αγριογούρουνα και κυρίως στρουθοκαμήλους. Διαθέτουν επίσης τυροκομείο και παράγουν γεωργικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Ο Νίκος Μπάκος, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, εργάζεται πολλές ώρες την ημέρα και ταξιδεύει για δουλειές στο εξωτερικό.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-12 15:20:13

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button