Αθλητικά

Αφιερωμένη στη μάχη κατά του ρατσισμού η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η Super League θα περάσει ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού σε όλα τα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Με σκοπό να γίνει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στο φαινόμενο του ρατσισμού θα γίνουν τα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική της Super League που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου.

Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θα στείλουν το δικό τους μήνυμα, σε μια πολύ όμορφη κίνηση με κοινωνικό αντίκτυπο και έχοντας ως στόχο να υπάρχει ανεκτικότητα, διαφορετικότητα και ισότητα.

«Η Super League και όλες οι ομάδες αφιερώνουν την 9η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού, αλλά και στην προώθηση θετικών μηνυμάτων για την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, την ανεκτικότητα, τη διαφορετικότητα και την ισότητα.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για βία και διακρίσεις.

Ενώστε και εσείς τη φωνή σας με όλες τις ομάδες της Super League και πείτε ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» αναφέρει η ανακοίνωση από την Super League.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 18:27:00

Back to top button