Auto

Αυτό είναι το τελευταίο Audi R8 που θα πουληθεί στην Ελλάδα…

Στα τέλη Μαρτίου η Audi έκανε γνωστό πως το R8 σταματά την παραγωγή του μετά από 17 χρόνια. Μία είδηση που γέμισε θλίψη τους φίλους της ταχύτητας αλλά και του συγκεκριμένου μοντέλου που το λάτρεψαν αλλά και το τίμησαν με το παραπάνω…

Συνολικά κυκλοφόρησαν δύο γενιές ενώ το τελευταίο Audi R8 που κατασκευάστηκε ήταν σε χρώμα Vega Yellow και βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Bollinger Hofe στη Γερμανία.

Το τελευταίο R8 δεν πουλήθηκε σε κάποιον ιδιώτη αλλά τοποθετήθηκε στο μουσείο της Audi στο Ίνγκοσταντ.

Το τελευταίας γενιάς R8 είναι εξοπλισμένο με έναν V10 κινητήρα χωρητικότητας 5.2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 602 ίππους. Στη γλώσσα των αριθμών έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.



To… τελευταίο!

Στην Ελλάδα πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την εμφάνισή του ένα κόκκινο R8 το οποίο ήταν το προτελευταίο που θα ήρθε για να πουληθεί σε πελάτη της μάρκας.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στη χώρα μας ένα ακόμα R8, αυτή τη φορά το τελευταίο που θα ταξινομηθεί.

Όπως μπορεί να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του eportal.gr, πρόκειται για ένα ανθρακί R8 το οποίο απαθανατίσαμε πάνω σε νταλίκα στον χώρο των logistics, καθώς προοριζόταν για αντιπρόσωπο της Audi στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 15:00:08

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button