Παράξενες ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φοράτε σορτς στο αεροπλάνο

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φοράτε σορτς στο αεροπλάνο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ντυθούμε όλοι μας πιο ανάλαφρα, κατεβάζοντας τα καλοκαιρινά μας ρούχα από τις ντουλάπες. Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει σταδιακά, αρκετοί φοράνε ήδη σορτς και κοντομάνικα μπλουζάκια, ενώ οι γυναίκες επιλέγουν συνήθως τα λινά φορέματα.

Μπορεί η επιλογή ενός σορτς να θεωρείται ως μια πρακτική λύση προκειμένου να νιώθουμε μεγαλύτερη άνεση και να περιορίσουμε την υπερβολική ζέστη και, συνεπώς, τον ιδρώτα ωστόσο, ενδέχεται το συγκεκριμένο ρούχο να μην είναι το κατάλληλο, όσον αφορά τις πτήσεις με αεροπλάνο.

Ένας αεροσυνοδός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να φοράμε ποτέ σορτς μέσα στο αεροπλάνο, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε στην επόμενη πτήση μας.

Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, o αεροσυνοδός Tommy Cimato αναφέρει συγκεκριμένα: «Μη φοράς ή προσπάθησε να μη φοράς σορτς όταν είσαι στο αεροπλάνο.

Είναι το ίδιο πράγμα με το παράθυρο, ποτέ δεν ξέρεις πόσο καθαρό θα είναι, οπότε αν φοράς παντελόνι, θα εκτεθείς σε λιγότερα μικρόβια». Έτσι, σε περίπτωση που θέλετε να προστατευτείτε από τα μικρόβια και να μην ακουμπά το δέρμα σας στο ύφασμα του καθίσματος, τότε, η πιο ασφαλής επιλογή είναι ένα μακρύ παντελόνι.

Παράλληλα, ο αεροσυνοδός παρείχε περαιτέρω συμβουλές για όλους τους επιβάτες. «Μην αγγίζετε το καζανάκι της τουαλέτας με γυμνά χέρια, καθώς είναι πολύ ανθυγιεινό», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πόσο σημαντικό είναι να πίνουν οι επιβάτες νερό, ώστε να μείνουν ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights Blue Blood – Heinz Kiessling

Σχετικά με όσους επιβάτες κοιμούνται, ακουμπώντας το κεφάλι τους στο παράθυρο του αεροπλάνου, ο αεροσυνοδός είναι κάθετα αντίθετος: «Μην κοιμάσαι ακουμπώντας το κεφάλι σου στο παράθυρο. Δεν είσαι ο μόνος που θα το κάνει και δεν ξέρεις πόσοι άνθρωποι ή παιδιά έχουν σκουπίσει τα χέρια τους ή άλλα πράγματα στο παράθυρο του αεροπλάνου».

Τέλος, αναφέρει ότι οι επιβάτες πρέπει να ενημερώνουν άμεσα τους αεροσυνοδούς σε περίπτωση που αισθανθούν αδιαθεσία: «Μην φοβάστε να ενημερώσετε τον/την αεροσυνοδό εάν αισθάνεστε άρρωστος. Επομένως, εάν χρειάζεστε φαγητό, νερό ή μια ειδική σακούλα σε περίπτωση που νιώσετε αδιαθεσία, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε».

To άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φοράτε σορτς στο αεροπλάνο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε !

Back to top button