Auto

Αυτοκινητοβιομηχανία: Αποθέωση για την έκθεση αυτοκινήτου

Μπορεί να πέρασαν από χίλια κύματα, μπορεί να δοκιμάστηκαν σκληρά στα χρόνια της πανδημίας, όμως οι εκθέσεις αυτοκινήτου, είναι θεσμός διαχρονικός, άρρηκτα συνδεδεμένος με το αγοραστικό κοινό και συνεπώς πάντοτε επίκαιρος.

Ακόμα και στην εποχή της εξέλιξης της τεχνολογίας, είναι η ευκαιρία που αναζητούν οι φίλοι της αυτοκίνησης και δυνητικοί πελάτες, για να έρθουν σε άμεση επαφή με την γκάμα των μοντέλων όλων των εταιρειών, να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και γιατί όχι να «κλείσουν» το επόμενο αυτοκίνητό τους.

Στη χώρα μας, επιβεβαιώθηκε -στο διάστημα 5-13 Οκτωβρίου- με την τεράστια επιτυχία (με περισσότερους από 72.000 επισκέπτες) της AUTO ATHINA 2024. Λίγες ημέρες αργότερες (14-20 Οκτωβρίου), το Διεθνές Σαλόνια Αυτοκινήτου στο Παρίσι, έστειλε το δικό της μήνυμα.



Και ήταν τόσο ηχηρό, ώστε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda, Κλάους Τσέλμερ, προχώρησε σε μια αποθεωτική αναφορά (με τίτλο “Merci beaucoup Paris”) σχετικά με την παρουσία της εταιρείας του στη γαλλικής πρωτεύουσα, αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου.

“Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι, σε διάστημα έξι ημερών, επισκέφτηκαν το εκθεσιακό μας περίπτερο, για να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα μας. Στο επίκεντρο βρέθηκε το ολοκαίνουργιο SUV Elroq, στην επίσημη πρεμιέρα του οποίου βρέθηκαν 4.000 άνθρωποι (σ.σ. αναφέρεται στη media day, όπου το παρών δίνουν μόνο δημοσιογράφοι και επίσημοι) και μάλιστα εκεί έγινε και η πρώτη παραγγελία”,ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσέλμερ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 17:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button