Auto

Αυτή είναι η τιμή του MG ZS Max Hybrid+ στην ελληνική αγορά

Η υβριδική οικογένεια της MG μεγαλώνει, καθώς δίπλα στο πολύ αξιόλογο MG3 Hybrid+ προστέθηκε το MG ZS Max Hybrid+, η υβριδική εκδοχή του καλοπουλημένου ZS.

Tο νέο ZS Max Hybrid+ ακολουθεί την τελευταία σχεδιαστή γλώσσα της φίρμας, που είδαμε στα MG3 Hybrid+ αλλά και στη νέα γενιά του HS. Mε την εικόνα του εμπρός μέρους να είναι σημαντικά πιο σύγχρονη και επιθετική. Τη στιγμή που τα full LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω τονίζουν ακόμα περισσότερο τον επίκαιρο και μοντέρνο χαρακτήρα του.

Το MG ZS Max Hybrid+ είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από €24.050

Όσον αφορά τη σχεδίαση του πλαϊνού μέρους, οι κομψές γραμμές που μας έχει συνηθίσει η κινεζική φίρμα παραμένουν αναλλοίωτες. Με την κεκλιμένη γραμμή της οροφής να χαρίζει στο B-SUV της εταιρείας μια πιο σπορτίβ εμφάνιση.

Το εσωτερικό του MG ZS Max Hybrid+ συνδυάζει την καινοτομία, την ποιότητα και την άνεση με δύο ψηφιακές οθόνες υψηλής ευκρίνειας 7” και 12,3” (ανάλογα με την έκδοση), μια πολυεπίπεδη κονσόλα που ενσωματώνει τους αεραγωγούς στο επάνω μέρος, διαισθητικά χειριστήρια και ποιοτικά, μαλακά υλικά στο εσωτερικό.

Πέρα όμως από την ανανεωμένη και προσεγμένη εξωτερική σχεδίαση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μηχανολογική σύσταση του μοντέλου. Κάτω από το καπό του ZS Max Hybrid+ βρίσκεται το ίδιο υβριδικό σύστημα που πρωτοείδαμε στο MG3 Hybrid+.

MG ZS Max Hybrid+

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο 1.500άρης βενζινοκινητήρας των 102 ίππων θα συνεργαστεί με έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και 250 Nm. Δίνοντας έτσι την εντυπωσιακή για B-SUV συνδυαστική ισχύ των 196 ίππων. Αυτή η δύναμη αποτυπώνεται και στις επιδόσεις, με το 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 8,7”.

Επιπροσθέτως, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 1,83 kWh από μια γεννήτρια υψηλής απόδοσης 45 kW. Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου τριών σχέσεων. Με την κατανάλωση σε μεικτή χρήση να μην υπερβαίνει τα 5,1 lt/100 km κατά WLTP.

Όπως έκανε γνωστό η ελληνική εισαγωγική, το ZS Max Hybrid+ θα έρθει στη χώρα μας σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Excite, Exclusive και Luxury) και το γνωστό πλέον πακέτο τριπλής φροντίδας της μάρκας, που περιλαμβάνει εφτά χρόνια εργοστασιακή εγγύηση/150.000 km, εφτά χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και εφτά χρόνια δωρεάν έλεγχο. Με την αρχική τιμή να ορίζεται στις €24.050 για την έκδοση Excite. Με την τιμή των δύο επόμενων εκδόσεων να ανακοινώνεται σύντομα.
 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 00:41:37

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button