Auto

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου Jeep Compass

Το Jeep Compass ετοιμάζεται να περάσει στην τρίτη του γενιά, με την αμερικανική φίρμα να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του.

Η νέα γενιά του Compass θα πατά πάνω στην ευέλικτη πλατφόρμα STLA Medium του Ομίλου Stellantis, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη Jeep να προσθέσει, πλάι στις θερμικές και υβριδικές παραλλαγές και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου. Θέτοντας στο επίκεντρο την υψηλή αποδοτικότητα και τις τεχνολογίες αιχμής.

To νέο Jeep Compass θα κατασκευάζεται στο Melfi της Ιταλίας, με το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ευρώπη να υπολογίζεται το 2025

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: FIAT 600 1.2 Hybrid DCT, Dolce Vita

Εμφανισιακά, μπορεί η σκοτεινή εικόνα να μην μας επιτρέπει να διακρίνουμε και πολλά, πλην όμως ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Compass τονίζεται από τους μεγάλους θόλους και την αναμενόμενα μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Με δημοσιογραφικές πηγές του εξωτερικού να αναφέρουν πως το μεσαίο SUV της Jeep είναι πολύ πιθανό να υιοθετήσει στοιχεία που είδαμε στο μικρότερο Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί στη μονάδα του Melfi, στην Ιταλία, με το χρονοδιάγραμμα της Jeep να θέλει το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2025. Με τις υπόλοιπες αγορές, περιλαμβανομένης και της Βόρειας Αμερικής να παίρνουν τη σκυτάλη από το 2026.
 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 17:46:04

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button