Αστρολογία

Αυτά τα 4 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του Ιουλίου

Οι θερινοί μήνες συχνά φέρνουν μια αίσθηση αλλαγής και ανανέωσης, και για ορισμένα ζώδια, ο Ιούλιος θα είναι ιδιαίτερα τυχερός. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε ποια ζώδια θα επωφεληθούν περισσότερο από τις αστρολογικές ενέργειες αυτού του μήνα.
 

Κριός
Αυτόν τον μήνα, ο Ήλιος θα συνεχίσει να περνάει από τον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας αυξημένη ευαισθητοποίηση στην ιδιωτική σας ζωή. Αν και μοιράζεστε κάποιες ομοιότητες με τον Καρκίνο, σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να αναλάβετε δράση παρά να κάνετε μια παύση για να βιώσετε και να αντιληφθείτε τις καταστάσεις. Ως αποτέλεσμα, αυτή η εποχή σας ωθεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα συναισθήματά σας, ειδικά εκείνα που αφορούν στο οικογενειακό και σχεσιακό σας περιβάλλον. Μπορεί να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας ή να θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας. Όπως και να έχει, αυτός ο μήνας θα είναι λιγότερο σωματικά δραστήριος και, αντίθετα, θα είναι μια περίοδος που θα αφεθείτε στις ανέσεις της ιδιωτικής σας ζωής.

Καρκίνος
Είστε πάντα σε επαφή με τα συναισθήματά σας, αλλά αυτό το μήνα, θα είναι πιο εύκολο για σας να ακολουθήσετε το ένστικτό σας χωρίς πολλές εξωτερικές επιρροές. Αυτή η εποχή αφορά εσάς και τις ανάγκες σας, οπότε μη φοβάστε να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια, υποστήριξη και σιγουριά και επιδιώξτε ενεργά αυτά τα πράγματα, ακόμα κι αν φαίνονται παράλογα στον έξω κόσμο. Γνωρίζετε τις ανάγκες σας καλύτερα από τον καθένα, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, μην τις αφήσετε ανεκπλήρωτες.
 
Ζυγός
Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο, αυτό το μήνα θα έχετε ως στόχο την καριέρα και τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να παρουσιάσετε οτιδήποτε έχετε δουλέψει και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που σας γεμίζει συναισθηματικά. Διατηρήστε την ασφάλεια που νιώθετε στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς θέλετε στη δουλειά να νιώθετε άνετα. Μπορεί ακόμη και να αναγνωριστεί η ικανότητά σας να φροντίζετε και να περιθάλπετε τους άλλους, κάτι που όλοι θαυμάζουν σε εσάς. Μη φοβάστε να βγείτε στο προσκήνιο.

Αιγόκερως
Αυτόν τον μήνα, ο Ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των ρομαντικών σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύοντας την ανάγκη σας για συναισθηματική υποστήριξη και ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Παρόλο που έχετε την τάση να δίνετε προτεραιότητα στον ορθολογισμό, αυτή η εποχή σας καλεί να εστιάσετε στην επιθυμία σας να βρίσκετε παρηγοριά και φροντίδα στους ανθρώπους γύρω σας. Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αρχικά άβολο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάσετε την οικειότητα. Το να είστε ευάλωτοι είναι ο μόνος τρόπος για να αναπτύξετε τους βαθύτατους, στενούς δεσμούς που επιθυμείτε με τους άλλους.
 
Από marieclaire.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2023-07-08 05:55:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button