Αστρολογία

Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου


Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμένεται να διαμορφώσουν ένα κλίμα αισιοδοξίας. Η πρώτη βδομάδα του μήνα θα είναι ανάλαφρη, αναζωογονητική και γεμάτη ευθυμία για όλα τα ζώδια. Στις 03/06 εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους, στις 04/06 συναντά η Αφροδίτη τον Ήλιο, και ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε ήδη από τις τελευταίες μέρες του Μαΐου η διέλευση του Δία μέσα από τους Διδύμους. Η ατμόσφαιρα αυτή της χαράς και της ξεγνοιασιάς αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου.
Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνάνε σχεδόν ταυτόχρονα στον Καρκίνο στις 17/06, για να ακολουθήσει ο Ήλιος στις 20/06, εγκαινιάζοντας την εποχή του Καρκίνου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδανικό να ασχοληθεί κανείς με ζητήματα σπιτιού και οικογένειας ή να προγραμματίσει οικογενειακές διακοπές. Ωστόσο στις 29/06 γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, κάνοντας την ατμόσφαιρα στα τέλη του μήνα λίγο πιο βαριά, προσγειώνοντας μας στην πραγματικότητα.
Ευεργετημένοι του μήνα, αυτοί που θα απολαύσουν την μεγαλύτερη πλανητική εύνοια, είναι τρία ζώδια: Οι Δίδυμοι, οι Ταύροι και οι Τοξότες.

Δίδυμοι
Ο Ιούνιος θα είναι για σένα ένας μήνας που θα καταφέρεις να αναγνωριστεί η πραγματική σου αξία και τα ταλέντα σου. Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και κυρίως τον Δία στο ζώδιο σου, αλλά και την Νέα Σελήνη στις 06/06 επάνω σου, δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να λάμψεις! Άδραξε κάθε πιθανή ευκαιρία, όσο μικρή και να είναι, γιατί δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Μετά τα μέσα του μήνα, όταν αρχίσουν να περνάνε σταδιακά οι πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου, αρχίζουν να πέφτουν οι ρυθμοί και να μειώνονται οι ευκαιρίες. Χρησιμοποίησε τον χρόνο μετά τα μισά του μήνα για να σκεφτείς τις δράσεις σου ή να οριστικοποιήσεις την στρατηγική σου. Είναι ένα διάστημα που θα είσαι πολύ πιο διορατικός, κάτι που θα σε βοηθήσει να θέσεις σωστές προτεραιότητες, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.
Ταύρος
Με το πέρας της διέλευσης του Δία από το ζώδιο σου φαντάστηκες ότι έφτασε και το τέλος των καλών ειδήσεων για σένα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Ο μήνας αναμένεται να είναι συναρπαστικός, καθώς εισέρχεται ο Άρης στις 09/06 στο ζώδιο σου, παρέχοντας σου την ενέργεια που έχεις απόλυτη ανάγκη, για να την διοχετεύσεις σε δράσεις και πολύτιμες σχέσεις, αλλά και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Η διαρκής ένταση ωστόσο ίσως να επιτείνει την ανάγκη ύπαρξης τρόπων εκτόνωσης, μέσα από δράσεις που θα σε ηρεμούν και θα σε φέρνουν σε ισορροπία με τον εαυτό σου. Επειδή θα είναι μια πολυάσχολη εποχή και θα υπάρξουν πολλές καταπληκτικές ιδέες, καλό θα ήταν να σημειώνεις τις εμπνεύσεις σου, ώστε να μην τις ξεχνάς και πάνε χαμένες. Ορισμένες από αυτές θα μπορούσαν να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις ή να προωθήσουν την καριέρα σου. Είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος να θεραπεύσεις παλιές πληγές και ψυχικά τραύματα, ώστε να μην γίνουν εμπόδιο στην μελλοντική σου ανάπτυξη.
Τοξότης
Ο μήνας προσφέρει για σένα πολύ καλές δυνατότητες και ευκαιρίες έκφρασης, καθώς και ευχάριστη επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα και κοινωνικό περίγυρο. Εάν σκέφτεσαι δε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, θα έχεις την πλανητική εύνοια, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Πιο γόνιμη περίοδος για το ζώδιο σου θα είναι το δεύτερο μισό του Ιουνίου, καθώς οι πλανήτες θα εισέρχονται σταδιακά στον Καρκίνο. Θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες και θα έχεις ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Και θα το καταφέρεις, εάν είσαι στο σωστό μονοπάτι και δεν πελαγοδρομείς. Εάν αισθάνεσαι ότι σε «καλεί» κάτι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσεις τα θεμέλια, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί στο μέλλον. Προσφέρεται επίσης τώρα η εξαιρετική ευκαιρία στο ζώδιο σου, να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια της ζωής σου που σε ταλαιπωρούν, όπως είναι κάποιες δύσκολες ή τοξικές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, ώστε να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος.
Φωτογραφίες: iStock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-06-18 10:41:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button