Αστρολογία

Αυτά θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου


Τον Αύγουστο του 2023 σχηματίζουν ο Ερμής και ο Άρης θετικές όψεις με τον ευεργέτη Δία, που υπόσχονται ευκαιρίες, καλή τύχη και επέκταση. Οι όψεις ευνοούν κατά κύριο λόγο τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του β’ δεκαημέρου, μεταξύ αυτών όμως κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί από τους άλλους. Είναι δεδομένο ωστόσο, ότι κάποια ψήγματα τύχης θα απολαύσουμε λίγο πολύ όλοι μας. Ποια θα είναι όμως τα πιο τυχερά ζώδια του φετινού Αυγούστου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;
ΣκορπιοίΤον Αύγουστο του 2023 θα έχετε ένα άνοιγμα τύχης, που μπορεί να σας επηρεάσει θετικά στον έρωτα, στις φιλίες, στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Είναι πιθανόν να ξεκινήσετε με φιλικά σας πρόσωπα μια επιχειρηματική προσπάθεια, ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε συνεταιρισμό, οι σχέσεις σας με τους συνεταίρους θα βελτιωθούν αισθητά. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικά ευνοϊκό, εάν αναζητάτε συνεργάτες ή επιχειρηματικούς συνεταίρους, καθώς θα συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Μια ενδιαφέρουσα προσφορά μπορεί να ανοίξει μπροστά σας νέες προοπτικές, ενώ ένα άτομο επιρροής ενδεχομένως να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση ή την δημόσια εικόνα σας. Πολύ καλές ευκαιρίες καριέρας υπάρχουν στους τομείς του μάρκετινγκ και της πολιτικής. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας θα σας υποδέχονται με θερμά συναισθήματα, με αγάπη και κατανόηση. Το έργο σας θα το προσέξουν, θα το εκτιμήσουν και θα το αναγνωρίσουν. Στην προσωπική σας ζωή ίσως δεχτείτε μια πρόταση γάμου,μπορεί να ανακοινώσετε έναν αρραβώνα ή να παντρευτείτε. Η σύλληψη ενός απογόνου και η μητρότητα είναι επίσης πιθανά σενάρια των ημερών.
ΛέοντεςΘετικές εξελίξεις σας περιμένουν μέσα στον Αύγουστο σε όλες σας τις προσπάθειες, αρκεί να έχετε συγκεκριμένους στόχους, να έχετε αποφασίσει δηλαδή τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Χρειάζεται επίσης αποφασιστικότητα και επιμονή, καθώς απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά. Μέσα στον μήνα ανοίγονται μπροστά σας σημαντικές προοπτικές στον οικονομικό τομέα, που θα έχουν απόλυτη σχέση με τις επιλογές σας σε επίπεδο καριέρας. Θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να προβάλετε τιςικανότητες και τα ταλέντα σας στην δουλειά, θα λάβετε την ανταμοιβή που σας αξίζει και κάποιοι μεταξύ σας θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία επαγγελματικής ανόδου. Υψηλόβαθμα στελέχη ή άτομα επιρροής θα σας στηρίξουν και οι συνάδελφοι θα σταθούν στο πλευρό σας. Ίσως να σας απονεμηθεί ένας τίτλος, να αναλάβετε μια πιο υπεύθυνη θέση ή να αποκτήσετε μια ηγετική θέση στην δουλειά, ανάλογα με το είδος της επαγγελματικής σας απασχόλησης. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε κάθε περίπτωση στην καριέρα σας, και μαζί με αυτές θα έρθει μια σχετική κοινωνική άνοδος. Ακόμη και αν είστε νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, οι προοπτικές να ξεκινήσετε μέσα στον μήνα την καριέρα σας είναι πολύ θετικές. Ιδιαίτερα ευοίωνος θα αποδειχτεί ο μήνας για όσους δραστηριοποιούνται στα κοινά ή στην πολιτική ή όσους κατέχουν ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις.
ΙχθύεςΟ Αύγουστος θα είναι ένας μήνας έντονης κινητικότητας για σας, με πολλές επαφές, συζητήσεις και κοινωνική δράση. Είτε το επιλέξετε, είτε το κάνετε από ανάγκη γιατί θα το απαιτήσουν οι συνθήκες, μέσα στον μήνα θα είστε πολύ πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Οι επαφές με συγγενείς, φίλους, γείτονες, συνεργάτες ή συμμαθητές θα είναι πολλές και πετυχημένες. Θα έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε με ευκολία καινούργιες επαφές κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα και να διευρύνετε κατά πολύ τον κύκλο των γνωριμιών σας. Κάποια από τα άτομα που θα γνωρίσετε την περίοδο αυτή θα σας βοηθήσουν στην πορεία να λύσετε ορισμένα χρόνια προβλήματα στην δουλειά σας. Η αύξηση της δημοτικότητας και η βελτιωμένη δημόσια εικόνα σας, μπορεί να φέρει σε κάποιους από σας προτάσεις για έκδοση συγγραφικών έργων ή για απασχόληση σε δημοσιογραφικά μέσα. Η ενασχόληση με πνευματικά έργα θα ευνοηθεί και η εκδοτική δραστηριότητα ή η δημοσιοποίηση εργασιών και επιστημονικών μελετών δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα ή δυσκολίες. Ο Αύγουστος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για σπουδές, μπορεί να φέρει επιτυχίες σε εξετάσεις ή τεστ και ναευνοήσει την εισαγωγή σε πανεπιστημιακές σχολές. Και στην προσωπική σας ζωή όμως μπορεί να έχετε κάποιοι μεταξύ σας την τύχη να γνωρίσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο, ο οποίος ίσως να είναι από μακριά ή από το εξωτερικό.
Καλό μήνα, με επιτυχίες για όλους μας!


Εχει Δημοσιευθεί :2023-07-31 11:01:06

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button