Αστρολογία

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που βγάζουν εκτός εαυτού έναν Ζυγό

Το ζώδιο του Ζυγού είναι γνωστό στο να διατηρεί την ψυχραιμία του. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμπεριφορές που δεν μπορεί να αντέξει ούτε να ανεχτεί.
 

Ποια είναι όμως αυτά τα πράγματα που τον φέρνουν στα όρια του και τον κάνουν να βγει εκτός εαυτού; Δείτε παρακάτω τα 4 πράγματα που δεν μπορεί να ανεχτεί σε καμία περίπτωση.
 
1. Τα ψέματαΈνας Ζυγός δεν θα συγχωρέσει εύκολα τα ψέματα από την σύντροφό του. Μπορεί αρχικά να δείξει ότι δέχεται τη συγνώμη σου αλλά να ξέρεις πως δύσκολα θα… καταπιεί  την απόκρυψη της αλήθειας και είναι πιθανό να στο κρατάει για πολύ καιρό.

Για αυτό προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής μαζί του. Να θυμάσαι πως οι Ζυγοί εκτιμούν απεριόριστα τους ανθρώπους που λένε πάντα αυτό που σκέφτονται και δεν έχουν δεύτερες σκέψεις.
 
2. Την κοροϊδίαΟ Ζυγός σιχαίνεται να τον κοροϊδεύουν για τον οποιοδήποτε λόγο και μπορεί στην κυριολεξία να χάσει τον έλεγχο αν νιώσει ότι η σύντροφός του εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του με κάποιο τρόπο.
Επίσης ο Ζυγός δεν μπορεί να δεχτεί την κοροϊδία δικών του ανθρώπων. Αν για παράδειγμα σχολιάσεις αρνητικά τους αγαπημένους του γονείς τότε η σχέση σας μπορεί να λήξει οριστικά.

3. Τις φωνέςΑν θέλεις να βγάλεις έναν ζυγό εκτός εαυτού τότε απλά μπορείς να αρχίσεις τις φωνές. Ο Ζυγός νιώθει πολύ αδύναμος όταν ακούει αγαπημένα του πρόσωπα να εκνευρίζονται και να τα βάζουν μαζί του.
Κάποιες φορές θα αντιδράσει και εκείνος με φωνές αλλά μόνο όταν έχει βγει πραγματικά εκτός εαυτού.

4. Την ειρωνείαΑν νιώσει ότι τον ειρωνεύεσαι για πλάκα δεν θα τον πειράξει καθόλου και μάλιστα θα κάνει και εκείνος το ίδιο με σένα.
Αλλά αν νιώσει ότι το κάνεις σοβαρά τότε θα εκνευριστεί πολύ μαζί σου, και θα σου το δείξει έντονα.
 
Πηγή
 


Εχει Δημοσιευθεί :2023-09-14 15:20:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button