Αστρολογία

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου


Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος με αστρολογικά γεγονότα που αποσκοπούν να μας μεταμορφώσουν. Από την άποψη αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και αρκετά πολυάσχολη περίοδος του χρόνου. Για κάποια από τα ζώδια ωστόσο, θα είναι επιπρόσθετα ένας εξαιρετικά παραγωγικός μήνας.
Ένα από τα αστρολογικά γεγονότα που αναμένεται να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις, είναι η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο τις πρώτες μέρες του μήνα. Η καινούργια θέση του πλανήτη του πολέμου αλλάζει την συλλογική αντίληψη αλλά και την προσωπική τοποθέτηση σε διάφορα ζητήματα. Οι φιλοδοξίες μας διαφοροποιούνται, η αυτοπεποίθηση μας υποχωρεί κατά τι, η εξωστρέφεια δίνει την θέση της στην εσωστρέφεια και η δράση στην παρατήρηση. Κάτω από την επίδραση της διέλευσης του Άρη από τον Καρκίνο μπορεί να ανθίσει η αληθινή αγάπη, η πραγματική καρδιακή φιλία ή μια καινούργια γνωριμία να ριζώσει και να δώσει καρπούς για πολλά χρόνια.
Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς στις 18 Σεπτεμβρίου αποτελεί το δεύτερο σημαντικό πλανητικό συμβάν μέσα στον μήνα. Θα είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να κατανοήσετε τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες και να εστιάσετε στα σημεία εκείνα, που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας καλύτερα, πολύ πιο βαθιά και ουσιαστικά. Σαν κάθε σεληνιακή έκλειψη, έτσι και η παρούσα, δεν προσφέρονται για δράση και καινούργια ξεκινήματα, γιατί έχουν αρχή και τέλος, χαρακτηρίζονται δηλαδή από μια εποχικότητα ,που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για κάτι που θα θέλαμε να διαρκέσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η Αφροδίτη τέλος μετακινείται από τον Ζυγό στον Σκορπιό στις 22 Σεπτεμβρίου, την στιγμή ακριβώς που ξεκινάει ο μήνας του Ζυγού. Είναι εξαιρετικής σημασίας να είναι κανείς απόλυτα συνειδητοποιημένος την περίοδο αυτή, να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και πως να το διεκδικήσουμε, γιατί οι κοσμικές δυνάμεις θα είναι τέτοιες, που θα μας αποστραγγίζουν από κάθε ικμάδα ζωτικής ενέργειας, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια για εκπόνηση σχεδίων και στρατηγικών. Ως προς τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τους υπόλοιπος μέσα στον Σεπτέμβριο, είναι οι:
Σκορπιοί
Για το ζώδιο σας είναι ο Σεπτέμβριος ένας μήνας γεμάτος δράση. Ορισμένοι μεταξύ σας θα ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη, ενώ άλλοι θα νοιώσετε για πρώτη φορά τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Η επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας θα είναι ιδιαίτερα αισθητή μόλις περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια το πιο ευαίσθητο κομμάτι του χαρακτήρα σας, ακόμη και στις φάσεις που παλεύετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Η διέλευση αυτή αναμένεται να φέρει θετικές αλλαγές και σημαντικά δώρα για αρκετούς από σας. Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς δε, θα ενισχύσει την διαίσθηση σας, με αποτέλεσμα να σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ο Σεπτέμβριος του 2024 θα σας αλλάξει σε σημαντικό βαθμό!
Λέοντες
Όταν παίρνετε μια απόφαση, φίλοι Λέοντες, τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει, ούτε και να σας αλλάξει άποψη. Τον Σεπτέμβριο θα αισθάνεστε ακόμη πιο δυνατοί και αποφασιστικοί, γεγονός που θα αρχίσει να γίνεται σαφές ήδη από την Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3 του μήνα. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας άτομα που δεν περιμένετε, η καλοσύνη των οποίων θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο θα σας ηρεμήσει κάπως και θα αμβλύνει την ευερεθιστότητα, αλλά και την ανάγκη σας να αναλάβετε ανώφελα ρίσκα. Είναι μια θέση που αναδεικνύει την δημιουργική σας πλευρά, με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να εκπλήξετε τους γύρω σας με τα ταλέντα και τις δημιουργίες σας. Το διάστημα του μήνα, που η Σελήνη θα διέρχεται τα ζώδια του Τοξότη και του Αιγόκερου (10-13/09) θα βιώσετε μια έκρηξη θετικής ενέργειας και θα καταφέρετε να πετύχετε ένα σημαντικό ορόσημο στην ζωή σας.
Δίδυμοι
Ο Σεπτέμβριος σας καλεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση σε ζητήματα αγάπης. Συνήθως ενθουσιάζεστε με τις καινούργιες σχέσεις, συνιστάται όμως να είστε λίγο πιο πραγματιστές. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να την ανακατευθύνετε, προκειμένου να υπάρξει μια τελείως καινούργια προοπτική εξέλιξης. Είτε είστε ευτυχισμένοι με το ταίρι σας, είτε υπάρχουν σημεία που χρειάζονται βελτίωση, η επικοινωνία αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Ακούστε αυτά που σας λέει ο σύντροφός σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να εστιάσετε στην αυτοβελτίωση και στην συναισθηματική σας ανάπτυξη μέσα στον Σεπτέμβριο, για να μπορέσετε στην συνέχεια να προσελκύσετε τα άτομα εκείνα, με τα οποία θα μπορέσετε να συμπορευτείτε και να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα.
Κριοί
Είστε εξαιρετικά δυνατοί και δεν θα πρέπει να υποτιμάτε τις δυνάμεις σας, ακόμη και αν οι γύρω σας, εμφανώς σας υποτιμούν. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν το λάθος τους. Η πρώτη σημαντική περίοδος του μήνα για το ζώδιο σας ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας στην επιφάνεια λεπτομέρειες, οι οποίες συνήθως περνάνε απαρατήρητες. Ακούστε την διαίσθηση σας, γιατί θα σας καθοδηγήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στις 22 Σεπτεμβρίου με την έναρξη του μήνα του Ζυγού, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε την πραγματική σας δύναμη μέσα από απρόσμενες συνθήκες που θα βιώσετε.Νέοι και παλιοί φίλοι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε την μεταμόρφωση που έχετε ανάγκη. Ρομαντικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή την χρονική περίοδο στα τέλη του μήνα, θα είναι βραχύβιες, θα σας προσφέρουν όμως ευχάριστες αναμνήσεις και εξαιρετικές εμπειρίες.
Κείμενο: Αλίντα Κανάκη


Εχει Δημοσιευθεί :2024-09-09 11:22:09

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button