Showbiz

Αυστηρό ξεκαθάρισμα για τη “Μάγισσα”: “Καμία ντόπα, ένεση, αλλαγή” |


Την απάντησή τους όσον αφορά δημοσίευμα που θέλει να γίνονται αλλαγές και τονωτικές ενέσεις στη “Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” έδωσαν οι σεναριογράφοι της, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Στην ανάρτησή τους στο facebook, οι γνωστοί σεναριογράφοι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο σενάριο, το οποίο, όπως διευκρινίζεται, βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο.

Ποτέ μα ποτέ δε σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της Γ’σεζόν των Μελισσών όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θ’αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμη μια φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντόπα, τίποτα δεν θ’αλλάξει στο σενάριο που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο. Όλοι είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και τη δουλειά που έχει γίνει και δεν σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ό,τι αφορά στη δουλειά μας, όμως δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε! Μελίνα-Πέτρος” σημειώνουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δήλωση των δημιουργών συμφωνεί με το ρεπορτάζ του eportal, που έκανε λόγο για προχωρημένα γυρίσματα της “Φλεγόμενης Καρδιάς”.

Διαβάστε Επίσης

Αυστηρό ξεκαθάρισμα για τη


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 20:12:00

Back to top button