Αθλητικά

Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Ανατροπή σε δύο λεπτά και πολύτιμη νικη για τους Θεσσαλούς

Ψυχρολουσία μέσα σε δύο λεπτά… βίωσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον ουραγό έως σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα, Βόλο, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 41΄, χάρη σε ένα υπέροχο γκολ με το αριστερό από τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα από ασίστ του Τσιγγάρα. Όμως, η αριθμητική υπεροπλία της ομάδας της Μαγνησίας απέδωσε καρπούς στο β΄ μέρος, όταν ο Μαρκ Κόσζτα έγινε δημιουργός του πρώτου γκολ (66΄ Γκλάβτσιτς) και σκόρερ του δεύτερου (68΄) του Βόλου. Στο 76΄ έμεινε και ο Βόλος με 10 παίκτες, όταν ο Γκλάβτσιτς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για άτσαλο μαρκάρισμα στον Αθανασίου… χωρίς ν’ αλλάξει κάτι όμως ως προς την έκβαση της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα χάρη στην οποία έφτασαν τους 7 βαθμούς, αλλά και η πρώτη φορά που πετυχαίνουν δύο τέρματα την τρέχουσα σεζόν. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος συμβιβάστηκε με την τρίτη ήττα του μένοντας στους 8 βαθμούς.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Κίτρινες: Μανσούρ – Μύγας, Ασεχνουν, Μεντιέτα, Γκλάβτσιτς, Φεράρι
Κόκκινες: Φραντς (45+6΄) – Γκλάβτσιτς (76΄ δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραγκάο (85΄ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77΄ Μιχορλ), Μπάκου (77΄ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46΄ Τσακμάκης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (66΄ Καρλίτος)

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μίγας (46΄ Σούντγκρεν), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54΄ Τσοκάνης), Κόμπα (85΄ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88΄ Βιγιαφάνες), Ασεχνούν (54΄ Άλτμαν), Κόσζτα




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 20:32:29

Back to top button