Αθλητικά

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκο «διπλό» ή τρίτη σερί «γκέλα»

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» στη φετινή Super League, ενώ ο Ολυμπιακός να κάνει ένα σταθερό και ανοδικό «βηματισμό» στο πρωτάθλημα, προερχόμενος από δυο ισοπαλίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο ματς που ανοίγει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League..

Ο Ολυμπιακός έχει 15 βαθμούς -όσους και η ΑΕΚ, που ηττήθηκε στην έδρα του Πανσερραϊκού- αλλά προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες στη Super League. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να δείξει και στο πρωτάθλημα το καλό πρόσωπο που παρουσιάσει στο Europa League κι έτσι να πάρει… την ανηφόρα (νίκες κόντρα σε Μπράγκα και Μάλμε).

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μαζέψει 10 βαθμούς, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. οι γηπεδούχοι αναζητούν αποτέλεσμα που θα τους εδραιώσει στην οκτάδα αλλά και το πρώτο τρίποντο εντός έδρας μετά από εννιά μήνες.

Η τελευταία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού ήταν την σεζόν 2013-14, όταν στις 26 Μαρτίου 2014 είχε επικρατήσει με 2-1. Οι Αρκάδες δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια τους με τον Πειραιώτες, όπου μετράνε πέντε ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 10-5-3 ρεκόρ στην Τρίπολη με γκολ 25-8, ενώ η ευρύτερη νίκη του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας σημειώθηκε το 2019-20 και ήταν με σκορ 5-0.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Ορτέγκα και Πιρόλα, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Ντόη, Βέλντε, Μουζακίτης και Μπακούλας. Από την άλλη, ο Γιουσούφ Γιαζίτσι συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή των «ερυθρόλευκων». Απ’ την άλλη, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα παραταχθεί πάνοπλη.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας – Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι, Μούμο – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς – Μακέντα.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος – Γκαρθία, Έσε – Μαρτίνς, Κωστούλας, Μασούρας – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Κολλιάκος, Σπυρόπουλος

Τέταρτος: Κατσικογιάννης

VAR: Παπαδόπουλος, Αντωνίου

To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκο «διπλό» ή τρίτη σερί «γκέλα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 09:47:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button