Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας: Δεν μπορείς να φανταστείς τι γινόταν στον “Παράδεισο… |


Τον Αργύρη Πανταζάρα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει καιρό να έρθει στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Κοίταξε, όλοι παράπονα κάνουν, η μάνα μου, οι φίλοι μου. Δεν πειράζει καταλαβαίνω. “Δεν σε βλέπω, δεν σε βρίσκω” λένε. Δεν ισχύει αυτό, ό,τι και να δώσεις πάντα θα έχουν παράπονο. Μπορεί να είσαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο και να λένε “Μα δεν σε είδα λίγο, δεν κάθισες να σε δω”. Δεν είναι ότι φταίνε όλο οι άλλοι, είναι το πώς το βλέπουν οι άλλοι και τι ενοχές θες να κουβαλάς εσύ. Αντίστοιχα λένε “καιρό έχεις να βγεις στην τηλεόραση”. Κι όμως ήμουν προχθές και παραπροχθές” απάντησε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο, τέθηκε προς συζήτηση “Ο Παράδεισος των Κυριών”, η δραματική σειρά εποχής στην οποία πρωταγωνιστούσε και ολοκληρώθηκε ύστερα από δύο χρόνια στη συχνότητα του Alpha.

Η συνθήκη στον “Παράδεισο των Κυριών” ήταν σοκ γιατί έδεσε η χημεία με τους συντελεστές. Ήταν δύο χρόνια ήταν μία καθημερινότητα σε άλλο πλανήτη. Δεν το λέω επειδή η σειρά διαδραματιζόταν το 1960, το λέω για τους ανθρώπους. Με τι χαρά παίρναμε τα σενάρια, τα διαβάζαμε, τα λέγαμε, τα παίζαμε, τα αλλάζαμε… Πέρασα τόσο ωραία. Ήταν στη συμφωνία ότι αν πάμε δεύτερη σεζόν, πάμε, φύγαμε” είπε.

Ωραιοποιείται η δεκαετία του ’60 μέσα από τα τόσα σίριαλ εποχής που είδαμε τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν στην τηλεόραση;

Ο ίδιος ανέφερε πάνω σε αυτό: “Δεν θα έλεγα ότι την έχουμε ωραιοποιήσει. Θα έλεγα ότι την έχουμε κανιβαλίσει αυτήν την εποχή, την έχουμε κάνει ένα ρούχο, μία μουσική. Λένε “πολλά σήριαλ εποχής” στην τηλεόραση, κάποιοι μου λένε “Έπαιζες σε αυτό το σήριαλ” και τους απαντάω ότι “Με μπερδεύετε με άλλον ηθοποιό που παίζει σε σειρά εποχής” . Ο κόσμος νομίζει ότι όλα είναι εποχής σε σημείο που αν κάποιος ξένος έρθει και ανοίξει την τηλεόρασή μας θα νομίζει ότι έτσι είναι η εποχή μας και ότι όλοι σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Δεν μου αρέσει ο κανιβαλισμός των πραγμάτων. Δεν είναι όλα τροφή για να πουλήσουμε, είναι και τροφή για να προβληματιστούμε“.

Το φινάλε του “Παράδεισου”, όπως επεσήμαναν και οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, δεν ικανοποίησε ένα μέρος των τηλεθεατών.

Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο θεατής. Δεν πας να γράψεις εσύ τις καλύτερες κριτικές, αν ο θεατής κοιμόταν ή έφυγε, τι να το κάνω; Γράφουν διθυράμβους για πράγματα τα οποία μπορεί να μη βλέπονται. Τι να το κάνω; Ποιος έχει τον τελευταίο λόγο; Αυτός που πληρώνει το εισιτήριο ή τον φόρο” τόνισε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας ρωτήθηκε πού θα πάει διακοπές.

Δεν θέλω να ξέρει κανείς πού θα πάω διακοπές! […] Η κουβέντα θα ελαφρύνει μόλις κλείσει η κάμερα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γινόταν στον “Παράδεισο των κυριών” πίσω από τις κάμερες! Έχουμε ευθύνη μπροστά στην κάμερα γιατί απευθυνόμαστε σε πολύ κόσμο, σε μικρούς, σε μεγάλους. Οι άνθρωποι που είναι μπροστά στην κάμερα έχουν μία ευθύνη, να μιλήσουν για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να μιλήσουν σε τόσο κόσμο. Το να προσέχεις να μην πεις ανοησία και να μην παρακινείς τους ανθρώπους σε λάθος μονοπάτια είναι μεγάλη ευθύνη” δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 17:42:00

Back to top button