Γυναίκα

Από τον Τομ Κρουζ στον Τζον Τραβόλτα – Οι celebrities που διαθέτουν επαύλεις στην Φλοριντα και τρέμουν τον τυφώνα Μίλτον

Τομ Κρουζ και Στίβεν Κινγκ, τρέμουν από αγωνία καθώς έχουν στήσει το «σπιτικό» τους – εντάξει, ένα από αυτά- στην Φλόριντα που σαρώνεται από τον τυφώνα Μίλτον.

Ο Τομ Κρουζ μάλιστα, έδειχνε ανήσυχος καθώς έφτανε σήμερα (10.10.2024) στο ελικοδρόμιο Battersea στο Λονδίνο, γράφει η daily mail.

Ο 62χρονος Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται στη Βρετανία εν μέσω γυρισμάτων του Mission Impossible 8, έχει μεγάλη αγωνία για το αν το πολυτελές ρετιρέ του στο Κλίαργουότερ της Φλόριντα έχει υποστεί ζημιές από τον τυφώνα Μίλτον.

Η τρομακτική καταιγίδα «σφυροκόπησε» την Πολιτεία του Ήλιου με «καταστροφικούς» ανέμους ταχύτητας 120 μιλίων/ώρα και από τις φονικές πλημμύρες, έχουν χάσει τη ζωή τουλάχιστον 4 άνθρωποι ενώ περισσότερα από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Με τη Φλόριντα να αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν την άφθονη ηλιοφάνεια της, οι Cruise και King είναι ανάμεσα σε μια σειρά από διασημότητες που έχουν σπίτια σε ή κοντά σε περιοχές που αποτελεί πέρασμα του τυφώνα, γράφει το newsweek.

Ο Στίβεν Κινγκ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο σταρ του «Mission: Impossible» είναι γνωστό ότι διαθέτει ένα ακίνητο κοντά στην «παγκόσμια πνευματική έδρα» της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Κλίαργουότερ στη Φλόριντα. Ο θρύλος της πάλης Terry «Hulk Hogan» Bollea διαθέτει και εκείνος ένα «ταπεινό» οίκημα στην περιοχή.

Πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες, ο συγγραφέας του «It» Στίβεν Κινγκ -ο οποίος περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη γενέτειρά του, το Μέιν- αγόρασε ένα σπίτι στο Κέισι Κι, στη δυτική ακτή της Φλόριντα.

Ο Duane Chapman, περισσότερο γνωστός ως «Dog the Bounty Hunter», έχει αποκτήσει και εκείνος σπίτι στην περιοχή Tampa Bay.

Ο παλαιστής που το «γύρισε» στην υποκριτική, John Cena κατέχει ένα ακίνητο στα βόρεια στο Land O’Lakes.

Πιο πάνω στα βόρεια της πολιτείας βρίσκεται η Οκάλα, όπου ο ηθοποιός και πιλότος Τζον Τραβόλτα κατέχει ένα τεράστιο ακίνητο με δύο διαδρόμους προσγείωσης για τα ιδιωτικά του τζετ.

To άρθρο Από τον Τομ Κρουζ στον Τζον Τραβόλτα – Οι celebrities που διαθέτουν επαύλεις στην Φλοριντα και τρέμουν τον τυφώνα Μίλτον δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 17:19:28

Back to top button