Ελλάδα

Από τον Κορυδαλλό στην Τρίπολη λόγω Κουτσολιούτσου ο Λύτρας – αίτημα για «βραχιολάκι»

Αίτηση αποφυλάκισης, εντός της προβλεπόμενης από τον νόμο προθεσμίας, καταθέτει ο προσωρινά κρατούμενος για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κρατούμενος στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ζητεί μέσω του συνηγόρου του την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με κατ’ οίκον περιορισμού και «βραχιολάκι».

Ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, ποινικολόγος, φέρεται να περνά δύσκολα ακόμη και στη θεωρούμενη ως «soft» πτέρυγα του Κορυδαλλού και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης είχε ένα ακόμη επεισόδιο με συγκρατούμενό του – το τρίτο κατά σειρά.

«Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι», φέρεται να του είπε ο άλλος κρατούμενος που τον πλησίασε λίγο μετά τον προαυλισμό. «Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, κανονικά θα έπρεπε να σε πάνε στις φυλακές της Τρίπολης», συμπλήρωσε, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τελικά λόγω… Κουτσολιούτσου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καταδίκη χωρίς αναστολή του  Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για το σκάνδαλο Folli-Follie, που τον οδήγησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, φέρνει τον Απόστολο Λύτρα προς μεταγωγή στις φυλακές Τριπόλεως.

Η πλευρά του ποινικολόγου πάντως ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να αποδείξει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλει εισαγγελέας και ανακρίτρια μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου και η προφυλάκισή του δεν θα συνεχιστεί.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 11:53:47

Back to top button