Γυναίκα

Απόστολος Λύτρας: Ταξίδι στην Αίγινα με τη νέα του σύντροφο – Δείτε εικόνες από το γεύμα τους

Ο Απόστολος Λύτρας περνάει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, μετά την απώλεια του πατέρα του. Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στην Αίγινα και εντοπίστηκε από φωτογράφους.

Μια ρομαντική απόδραση απόλαυσαν πριν από μερικές ημέρες ο Απόστολος Λύτρας και η νέα σύντροφός του, Ντόρα Παπαδοπούλου, οι οποίοι κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά τους και να βρεθούν μαζί στην Αίγινα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στον Ναυτικό Όμιλο του νησιού. Όπως φαίνεται στα φωτογραφικά καρέ που εξασφάλισε η Espresso, ο γνωστός ποινικολόγος απολάμβανε το φαγητό του δίπλα στη θάλασσα.

Η σύντροφός του Ντόρα Παπαδοπούλου μιλούσε στο κινητό της, δείχνοντας απόλυτα απορροφημένη από τη συζήτηση που είχε με το άγνωστο πρόσωπο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Ο Απόστολος Λύτρας, μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και την Χριστίνα Βουδούρη. Τόνισε πως αυτή τη δύσκολη περίοδο πένθους που περνάει μετά την απώλεια του πατέρα του, στήριγμά του είναι τα παιδιά του και η σύντροφός του.

«Προσπαθεί να το διαχειριστεί, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, ωστόσο είναι καλά. Ο πατέρας του είχε κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν. Ήταν κάτι που περίμεναν» είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Mega.

To άρθρο Απόστολος Λύτρας: Ταξίδι στην Αίγινα με τη νέα του σύντροφο – Δείτε εικόνες από το γεύμα τους δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 11:05:00

Back to top button