Showbiz

Αποχώρηση σοκ από το Tempting Fortune: “Πονάω εδώ και μια εβδομάδα. Είμαι… |


Έναν φάκελο ανακοίνωσης βρήκαν οι διαγωνιζόμενοι του Tempting Fortune καθώς περπατούσαν για να διανύσουν την απαιτούμενη απόσταση της ημέρας, με την Ειρήνη Καζάκη να είναι αυτή που ανακαλύπτει πρώτη το περιεχόμενό του και να το ανακοινώνει στους συμπαίκτες της.

Το γράμμα που περιείχε ο φάκελος ανακοίνωνε την αποχώρηση του Γιώργου από το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. “Αγαπητέ Γιώργο, δυστυχώς η κατάσταση του ποδιού σου δεν σου επιτρέπει να συνεχίσεις στο Tempting Fortune. Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλές διακοπές στο Μπαλί. Καλή επιστροφή” διάβασε η Ειρήνη με τους υπόλοιπους παίκτες να παθαίνουν σοκ.

Ο παίκτης δεν έκρυψε τη στεναχώρια και τα δάκρυά του, λέγοντας: “Θα ήθελα μόνο να σας πω ότι το ήξερα. Πονάω εδώ και μια εβδομάδα. Είμαι με ενέσεις και φάρμακα. Δεν κατάφερα να το διατηρήσω, έστω και να πονάω λιγότερο. Θα ήθελα να πω σε όλους -και σε αυτούς που έχω διαφωνήσει- να προσέχετε τους εαυτούς σας, γιατί είναι μια εμπειρία όλο αυτό. Ασχέτως με τους στόχους και ποιος χαλάει πολλά ή όχι… Θα ήθελα να πω ένα συγγνώμη στην μητέρα μου που δεν τα κατάφερα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 22:20:00

Back to top button