Showbiz

Αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα: “Ερχόμενη εδώ είπα ότι θα ριζώσω” |


Ένα φινάλε γεμάτο αναμνήσεις είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές του “I Love ΣουΚου”, με την Μπέττυ Μαγγίρα να αποχαιρετά την εκπομπή και τον ΑΝΤ1, περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους γα την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν και στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα έλαβε το λόγο για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά” είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: “Αλλά θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ και για όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μάς κάνατε να αγαπήσουμε περισσότερο εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό πολύ τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε, γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά”.

Προσέθεσε μάλιστα πως “Μπορεί να είπα, ερχόμενη εδώ, ότι θα ριζώσω. Δεν πειράζει. Και να μη ριζώνουμε, κάπου θα τρυπώσουμε, κάπου θα μπούμε, κάπου θα ανθίσουμε. Τίποτα δεν χάνεται και κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μην χάνετε ποτέ το όραμά σας, το όνειρό σας. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να περάσετε φανταστικά, να μαυρίσετε, να φάτε και να αγαπηθείτε” δήλωσε καταληκτικά.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 13:31:00

Back to top button