Auto

Αποστολή στο Παρίσι: Ντεμπούτο για το Leapmotor B10

Το B10 είναι το πρώτο από πολλά νέα μοντέλα της Leapmotor, το οποίο τοποθετείται στο B-Segment και που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις παγκόσμιες αγορές.

Κατά την παρουσίαση, ο ιδρυτής της Leapmotor, Zhu Jiangming, τόνισε τη σημασία του B10 ως το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της εταιρείας, λέγοντας: «Το B10 ενσωματώνει το όραμά μας για ένα ηλεκτρικό μέλλον – προσφέροντας ανώτερες επιδόσεις και έξυπνη συνδεσιμότητα, κάνοντας παράλληλα αυτό το μέλλον προσιτό σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο».



Χτισμένο πάνω στην αρχιτεκτονική LEAP 3.5, προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογίες, όπως συστήματα ADAS (προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού), προσαρμοζόμενο ψηφιακό ταμπλό και δυνατότητες έξυπνης οδήγησης.

Το B10 απευθύνεται σε νεότερους, τεχνολογικά καταρτισμένους και οικολογικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές, που αναζητούν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με στυλ, επιδόσεις και σύγχρονες τεχνολογίες.



Η Leapmotor έχει ήδη ξεκινήσει την πώληση οχημάτων στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο του 2024, με δίκτυο 200 αντιπροσώπων σε 13 χώρες. Η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει τα σημεία πώλησης σε 500 μέχρι το 2025, επιταχύνοντας την παγκόσμια επέκτασή της με στόχο να καταστήσει την ηλεκτρική κινητικότητα προσιτή σε όλους.



Ο CEO της Leapmotor International, Tianshu Xin, ανέφερε πως η συνεργασία με τη Stellantis παρέχει στην Leapmotor τα παγκόσμια δίκτυα εξυπηρέτησης που χρειάζεται για να υποστηρίξει την ανάπτυξή της σε κρίσιμες αγορές. Η Stellantis προσφέρει υποδομή και υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ η Leapmotor φέρνει καινοτομία και ανταγωνιστική τιμολόγηση, επιτρέποντας την κυκλοφορία προϊόντων όπως το B10 που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με την προσιτή τιμή.



Άλλα μοντέλα στην έκθεση

Εκτός από το B10, η Leapmotor παρουσίασε επίσης τα μοντέλα C16 και T03:

Leapmotor C16: Ένα D-SUV με πλατφόρμα 800V, σχεδιασμένο για ταχεία φόρτιση και μεγάλη αυτονομία, με διάταξη καθισμάτων 2+2+2. Προορίζεται για οικογενειακή χρήση, προσφέροντας δυνατότητα φόρτισης σε μόλις 15 λεπτά για μεγάλες αποστάσεις.



Leapmotor T03: Ένα συμπαγές A-segment ηλεκτρικό όχημα για αστική κινητικότητα. Με αρχική τιμή στις περίπου 18.400 ευρώ, το T03 προσφέρει μια οικονομική λύση για οδηγούς πόλης που αναζητούν ένα ποιοτικό ηλεκτρικό όχημα.



Leapmotor C10: Ένα άλλο D-SUV με τεχνολογία «Cell to Chassis» και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, με στόχο την κατάκτηση της κορυφαίας βαθμολογίας 5 αστέρων στις δοκιμές E-NCAP.



Προοπτικές και μελλοντικά πλάνα

Η Leapmotor, μέσα από τη συνεργασία της με τη Stellantis, σκοπεύει να συνεχίσει την ανάπτυξή της πέρα από την Ευρώπη, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε αγορές όπως η Ινδία, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και η Νότια Αμερική, από το τέταρτο τρίμηνο του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 12:20:50

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button