Ελλάδα

Αποκλειστικό βίντεο CNN Greece από τη δράση της συμμορίας των ATM

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν με κάθε λεπτομέρεια τη δράση τους, αλλά παρ’όλα αυτά, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έκαναν διαρρήξεις σε ATM και έκλεβαν αυτοκίνητα δεν πτοούνταν.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους επιχειρούσαν πάντα, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατάφερναν για πάντα να κρύβονται από τους αστυνομικούς.

Όμως τελικά τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Το θράσος μάλιστα των δραστών αποτυπώθηκε και σε ένα περιστατικό, καθώς λίγους μήνες πριν την απόπειρα διάρρηξης σε ATM στην περιοχή της Κυλλήνης είχε σχηματιστεί δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Τρίπολης σε βάρος ενός από τους κακοποιούς, καθώς στο αυτοκίνητό του είχαν βρεθεί διαρρηκτικά εργαλεία και εκρηκτικός μηχανισμός, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν για τη διάρρηξη ATM. Παρόλα αυτά η εγκληματική οργάνωση συνέχισε τη δράση της δείχνοντας και τη θρασύτητά της.

Στην έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια των κατηγορουμένων εντοπίστηκαν φυσίγγια, πάρα πολλές κάρτες sim, και πάρα πολλά τηλέφωνα που οι Αρχές εκτιμούν ότι αποτελούσαν τα επιχειρησιακά κινητά της εγκληματικής οργάνωσης.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 14:18:11

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button