Auto

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ανανεωμένο Renault Austral

Το ανανεωμένο Renault Austral αποκαλύφθηκε άθελά του μέσω της εφαρμογής της Renault για κινητά, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη σχεδίασή του μόλις δύο χρόνια μετά το αρχικό του ντεμπούτο.

Εμπνευσμένο από το μεγαλύτερο SUV Rafale, το νέο μπροστινό μέρος του Austral διαθέτει σημαντικά μεγαλύτερα φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, επανασχεδιασμένη μάσκα με νέο μοτίβο και επανατοποθετημένο το σήμα της Renault.

Αυτές οι αλλαγές στη σχεδίαση δίνουν στο γαλλικό SUV μια φρέσκια εμφάνιση, αν και το προφίλ και το πίσω μέρος φαίνονται σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητα, συνεχίζοντας με στοιχεία από το τρέχον μοντέλο, όπως οι ζάντες αλουμινίου της σπορ έκδοσης Esprit Alpine.

Το εσωτερικό αναμένεται να παραμείνει παρόμοιο, δεδομένου ότι το Austral μοιράζεται ήδη το προηγμένο ψηφιακό πιλοτήριο OpenR με τη ναυαρχίδα του Rafale SUV. Ωστόσο, ενδέχεται να εισαχθούν ορισμένες ανεπαίσθητες αναβαθμίσεις.

Το Austral κινείται στην πλατφόρμα CMF-CD και επί του παρόντος προσφέρει βενζινοκίνητα, ήπια υβριδικά και αυτοφορτιζόμενα υβριδικά συστήματα κίνησης.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η Renault ενδέχεται να καταργήσει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,3 λίτρων, αντικαθιστώντας τον με έναν ισχυρότερο τρικύλινδρο turbo των 1,2 λίτρων.

Επιπλέον, η εισαγωγή μιας plug-in υβριδικής επιλογής είναι πιθανή, ακολουθώντας την πορεία του Rafale, το οποίο πρόσφατα απέκτησε μια έκδοση PHEV.

Το facelift έρχεται καθώς η Renault επιδιώκει να διατηρήσει το Austral ανταγωνιστικό απέναντι σε αντιπάλους όπως το Volkswagen Tiguan και το Peugeot 3008, τα οποία ανανεώθηκαν πρόσφατα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-17 14:30:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button