Showbiz

Απασφάλισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης: “Αν δεν υπήρχαν κάμερες θα ακούγαμε…… |


Το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας έχει μαγνητίσει το τελευταίο 24ωρο η βιαιοπραγία του Λευτέρη Αυγενάκη σε έναν υπάλληλο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων όσο και στα socila media με πολλά πρόσωπα που ανήκουν στο δημόσιο βίο να κατακρίνουν με ποικίλους τρόπους τη συγκεκριμένη πράξη. Ανάμεσα στους Έλληνες που ασχολήθηκαν διαδικτυακά με το περιστατικό ήταν και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος θεωρεί πως αν οι κάμερες δεν είχαν καταγράψει τη χειροδικία του Λευτέρη Αυγενάκη, η αλήθεια θα είχε διαστρεβλωθεί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε σε ένα Instagram story του ότι “Τέτοιες στιγμές ευγνωμονώ την τεχνολογία γιατί για όλους εμάς που ζήσαμε την Ελλάδα όταν δεν υπήρχαν κάμερες στους δημόσιος χώρους. Ελπίζω να περνάει από το μυαλό μας ότι τότε στις ειδήσεις θα ακούγαμε “Συνελήφθη υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας που επιτέθηκε αναίτια σε γνωστό υπουργό””.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 07:00:00

Back to top button