Showbiz

Απασφάλισε ο Δημήτρης Κοργιαλάς: “Στο ίντερνετ σχολιάζει το ένα καρατσόλι… |


Δηλώσεις στο “Καλύτερα δε Γίνεται” έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς το μεσημέρι του Σαββάτου και μίλησε σε έντονο τόνο για τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες η Ματούλα Ζαμάνη.

Μιλώντας για το περιστατικό που η τραγουδίστρια έβγαλε on stage την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό της συναυλίας της, ο Δημήτρης Κοργιαλάς δήλωσε: “Το πρόβλημα δεν ξέρω ποιο είναι και τι πρόβλημα έχει όλος αυτός ο κόσμος, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική που τραγουδάει η συγκεκριμένη κοπέλα. Έτσι γούσταρε και το έκανε και καλά έκανε. Δεν υπάρχει κάτι κακό και δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την κακία που υπάρχει στο ίντερνετ και σχολιάζει το ένα καρατσόλι περισσότερο από το άλλο. Δεν κοιτάνε που έχουν κάνει τα χείλια τους σαν πάπια, έχουν φουσκώσει τα μάγουλά τους και έχουν γίνει όλες ίδιες”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “Δεν τους πειράζει που το 90% από τις τραγουδίστριες έχουν τον κ@@ο και τα β@@α τους έξω και τους πειράζει η Ματούλα που έβγαλε την μπλούζα της στο τέλος της συναυλίας και σηκώθηκε και έφυγε; Ντροπή! Και στην τελική ανάλυση ήταν αυτή και ο κόσμος της. Οι υπόλοιποι που πηγαίνουν στα μπουζούκια ας καθίσουν στο σπιτάκι τους και ας πηγαίνουν στα μπουζούκια και ας κοιτάνε τα βρακιά τα άλλα και ας σχολιάσουν εκείνα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 17:50:00

Back to top button