Showbiz

Απασφάλισε η Όλγα Λαφαζάνη: “Είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων” |


Την έντονη αντίδρασή της απέναντι στα όσα έχουν ειπωθεί και σχολιαστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την Ματούλα Ζαμάνη εξέφρασε μέσα από ένα post στο Instagram η Όλγα Λαφαζάνη, τονίζοντας πως όσα γράφονται στα μέσα και τα social media είναι ένα είδος “βιασμού”.

Αναλυτικότερα, δημοσιεύοντας μια εικόνα της τραγουδίστριας, σημείωσε:

“Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ώρα με την κυρία Ματούλα Ζαμάνη , είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Είναι θα τολμούσα να πω ένα είδος “βιασμού” από όλα τα μέσα και τα social media.
Η τραγουδίστρια έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση , σε ένα συγκεκριμένο σημείο της συναυλίας της , σε ένα συγκεκριμένο κοινό σε μια μια συγκεκριμένη κατάσταση και φόρτιση . Γιατί αυτή της η στιγμή να πρέπει να παίζει μέρα , νύχτα , παντού και να την βλέπει όλο το πανελλήνιο και αποσπασματικά μάλιστα ;
Μόνο όσοι ήταν εκεί μπορούν να νιώσουν την δυναμική της στιγμής!

Και γιατί θα πρέπει να σχολιάζεται στη συνέχεια δημόσια από τον οποιονδήποτε ;
Να χάσουμε πια κάθε αυθορμητισμό; Γιατί έτσι όπως οδεύουν τα πράγματα , αυτό θα συμβεί.
Αυτό που γίνεται πλέον στις μέρες μας , που ανθρώπους τους ξεζουμίζουμε στην κυριολεξία, σαν “θέμα” και στην συνέχεια πάμε στον επόμενο είναι απάνθρωπο.
Εννοείται είναι δημόσιο πρόσωπο, εννοείται θα ήξερε ότι κάποιος μπορεί να την γράφει με τον κινητό , εννοείται πως αυτός ο χώρος θέλει γερό στομάχι , αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πρέπει να γίνουμε και λίγο περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Από εκείνον που ανέβασε το βίντεο μέχρι και εκείνον που το σχολιάζει χωρίς καμία εν συναίσθηση του τι μπορεί να αφήσει σε έναν άνθρωπο όλος αυτός ο οδοστρωτήρας των τελευταίων ημερών”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 22:53:23

Back to top button