Showbiz

Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου: “Έρχεται από την άλλη κατεύθυνση και… |


Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, μέσω του προφίλ της στο Tik Tok, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη, όταν οδηγούσε κι ενώ είχε μέσα το παιδί της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε αρχικά πως “Τώρα εγώ να πω κάτι; Θα πω κάτι. Επιστρέφω σπίτι και είμαι με την μικρή. Είμαι σε επαρχιακό δρόμο, σε ένα στενό που δεν επιτρέπεται προσπέραση. Από πίσω μου, βλέπω στον καθρέφτη ότι έρχεται βολίδα ένα αυτοκίνητο smart με γυναίκα οδηγό, δεν έχει σημασία το φύλο. Κολλάει από πίσω μου, τη βλέπω και βλέπω ότι κάνει νευρικές κινήσεις και λέω: “Αποκλείεται να μιλάει σε μένα… ” Εγώ αγαθιάρα. “Θα μιλάει αλλού η γυναίκα, ποιος ξέρει; Θα έχει νεύρα, ένταση ή θα μιλάει σε ανοιχτή ακρόαση” γιατί δεν την είδα να φοράει ακουστικό. Και πάλι δεν δικαιολογείται” είπε και συνέχισε:

“Και σκέφτομαι εγώ… πες ότι πατάω φρένο για τον οποιοδήποτε λόγο, όχι επίτηδες, και εκείνη κολλάει πάνω μου. Ποιος θα φταίει; Εγώ θα φταίω που ο πισινός μου θα την έχει φάει; Όχι, και ξέρουμε όλοι ότι ο πισινός του αυτοκινήτου πληρώνεται. Και συνεχίζει και με προσπερνάει και καταλαβαίνω ότι με περνάει οριακά να τρακάρει με το αυτοκίνητο που έρχεται από την άλλη κατεύθυνση και συνεχίζει να με βρίζει. Εγώ ατάραχη, είχα και το παιδί μέσα” ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε ότι “Επειδή μου έχει ξανασυμβεί, παίζει εσείς που οδηγείτε smart ή τύπου smart αυτοκίνητα να παθαίνετε κάτι; Αισθάνεστε ότι έχετε υπερδυνάμεις; Δεν ξέρω αν σας έχει ξανασυμβεί αλλά είναι όλο λάθος. Μόνο smart δεν είναι αυτό που κάνετε. Δεν σας φταίμε και τίποτα οι υπόλοιποι, χαλαρώστε. Αυτό ήθελα να μοιραστώ γιατί λίγο με τάραξε, αλλά όλα καλά”.

@imaleskou

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Maleskou


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 07:00:00

Back to top button