Κόσμος

Απίστευτο ατύχημα πάνω σε κυλιόμενες σκάλες του μετρό στην Τουρκία – 11 σοβαρά τραυματισμένοι

Σοκ προκάλεσε ένα ατύχημα στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό της Σμύρνης στην Τουρκία, όπου μετά από βλάβη, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν την ώρα που ανέβαιναν προς την έξοδο του σταθμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί (01.07.2024) σε μια από τις κυλιόμενες σκάλες, στην έξοδο από το σταθμό του μετρό Üçyol, στην περιοχή Konak της Σμύρνης στην Τουρκία. Βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μετρό, δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στα πλάνα φαίνεται να δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία της κυλιόμενης σκάλας του μετρό, την ώρα που βρίσκονταν επάνω επιβάτες. Μόλις γίνεται αντιληπτή η βλάβη, ο κόσμος φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω, να πέφτει κάτω, ενώ κάποιοι έτρεχαν και πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

Στο βίντεο φαίνεται πως τους σοβαρότερους τραυματισμούς υπέστησαν όσοι βρίσκονταν στο τέλος της ουράς, καθώς όλοι οι υπόλοιποι που προπορεύονταν κατέληξαν επάνω τους.

Σύμφωνα με το trthaber, 11 ελαφρά τραυματισμένοι πολίτες μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία από ιατρικές ομάδες για τις πρώτες βοήθειες. Μετά τη νοσηλεία τους, όλοι οι τραυματίες πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία που διακομίστηκαν.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται. Αντίστοιχο ατύχημα σημειώθηκε στον ίδιο σταθμό τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου τραυματίστηκαν 5 άτομα.

To άρθρο Απίστευτο ατύχημα πάνω σε κυλιόμενες σκάλες του μετρό στην Τουρκία – 11 σοβαρά τραυματισμένοι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 17:02:10

Back to top button