Αθλητικά

Απάντηση της UEFA στην επιστολή του Στ. Αγγελούδη για όσα συνέβησαν στον αγώνα Μπριζ – ΠΑΟΚ

Στην επιστολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, σχετικά με τα περιστατικά που σημειώθηκαν πριν από μία εβδομάδα στην πόλη της Μπριζ σε βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ απάντησε η UEFA διά μέσου του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, Τζιόρτζιο Μαρκέτι.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όπως αναφέρεται σε σημερινό δελτίο Τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης, τονίζει προς τον κ. Αγγελούδη πως έχει οριστεί Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής που θα εξετάσει τις σχετικές καταγγελίες καθώς η ασφάλεια όλων των φιλάθλων στους αγώνες της είναι ύψιστης σημασίας.

Η διοίκηση της UEFA ευχαριστεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή του και εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο αυριανός επαναληπτικός αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας θα αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ο κ. Αγγελούδης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν καταγγέλλοντας τη στάση των βελγικών αρχών, αναφέροντας πως «επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν νόμιμο δικαίωμα».

Ο δήμαρχος είχε υπογραμμίσει πως για τον δήμο Θεσσαλονίκης, η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη «είναι η απόλυτη προτεραιότητα», ζητώντας να αξιολογηθούν οι καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-17 17:20:24

Back to top button