Αστρολογία

Αν σε καταλάβει ότι τον ελέγχεις, τον έχασες. Αυτό είναι το ζώδιο θα σε χωρίσει αμέσως……

Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει να τον ελέγχουν, θέλει να αισθάνεται ελεύθερος.
Η καταπίεση είναι μια ανεπίτρεπτη κατάσταση που περιορίζει την ελευθερία, την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ατόμου που υφίσταται την καταπίεση. Αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως φυσική, eρωτική, ψυχολογική ή κοινωνική καταπίεση.

Μπορεί οι ερωτήσεις σου να πηγάζουν από το ενδιαφέρον, την ανησυχία, ακόμα και την ανυπομονησία να τον δεις, αλλά ένα επιβλητικό «πού είσαι;» σίγουρα δε θα ηχήσει το ίδιο στοργικά, όσο το έχεις πλάσει στο μυαλό σου, σε όλους τους ανθρώπους και ιδίως στο συγκεκριμένο ζώδιο.
Υπό οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται, ο Τοξότης, αποτελεί συνώνυμο της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Η σκέψη και μόνο ότι υποκινείται υπό τον έλεγχο κάποιου άλλου μπορεί να τον οδηγήσει στα άκρα και το μεγάλο μπαμ δε θα αργήσει να έρθει.

Μόλις η αυτονομία του πάει να περιοριστεί ή αντιληφθεί ότι συμβιβάζεται στη μετριότητα θα τα βροντήξει όλα και θα τρέξει για να απαλλαχθεί από όρια και φραγμούς.
Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Χάρισέ του το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται και ξεκαθάρισέ του πως δεν έχεις κανέναν τέτοιο σκοπό μέσα από τις πράξεις σου.
Άλλωστε, ο Τοξότης είναι ανοιχτό βιβλίο, μόλις σε εμπιστευτεί θα θέλει να μοιραστεί τις καθημερινές εμπειρίες του μαζί σου και τότε η ανάκριση θα αντικατασταθεί από την εξομολόγηση.
Φέρσου έξυπνα! Πάρε εύκολα και δίχως γκρίνια τις απαντήσεις που ζητάς.

fanpage.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-08 20:29:56

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button