Γυναίκα

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Το μήνυμα στους καλεσμένους κι ο λόγος που δεν μοίρασαν μπομπονιέρες!

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο παρουσία πολλών φίλων και συγγενών.

Συγκεκριμένα ο γάμος του ζευγαριού έγινε Αγία Νάπα στην Κύπρο και στο εκκλησία του Αγίου Επιφανίου. Κουμπάροι του ζευγαριού οι στενοί φίλοι και συνεργάτες, Κούλλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη.

Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης έφτασε στην εκκλησία με λευκό σακάκι, μαύρο παντελόνι και παπιγιόν, περιμένοντας με αγωνία τη νύφη, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Η Σιμώνη Χριστοδούλου έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τους γονείς, με εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα σε στενή γραμμή.

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, εκεί όπου οι καλεσμένοι αντί της μπομπονιέρας, έλαβαν ένα μήνυμα για την απόφαση του ζευγαριού να στηρίξει το ίδρυμα, Μικροί Ήρωες.

«Αγαπημένοι μου Αντρέα και Σιμώνη…

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την πράξη αγάπη σας σε αυτή την όμορφη μέρα της ζωής σας.

Η απόφαση να στηρίξετε τους Μικρούς μας Ήρωες, τα παιδάκια μας που δίνουν τη μάχη τους στο παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα», ανέφερε το σχετικό μήνυμα το οποίο δημοσίευσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στα social media η οποία βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-02 08:40:25

Back to top button