Γυναίκα

Ανθή Βούλγαρη: Βουτιές στην Κύθνο με τον σύζυγό της λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Mega

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στο Mega τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα».

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, πάντα αυθεντικοί και αυθόρμητοι, επιστρέφουν στην παρουσίαση της εκπομπής και αναδεικνύουν τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής με αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Ωστόσο λίγο πριν από την πρεμιέρα η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται στην Κύθνο, όπου και απολαμβάνει τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega στη νέα της ανάρτηση στο instagram μοιράστηκε στιγμιότυπα δίπλα στον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

«Αν και είμαι παιδί του χειμώνα… για κάτι στιγμές σαν αυτές αξίζει λίγο θέρος @kostaskonstantinidis κάπως έτσι λέμε αντίο στο φετινό καλοκαίρι που ήταν πολύ διαφορετικό…», έγραψε στην ανάρτησή της η Ανθή Βούλγαρη.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο τον Σεπτέμβριο του 2020 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-29 14:00:12

Back to top button