Πολιτική

Ανδρουλάκης: «Δεν υπήρχε ελεύθερη μέρα για το debate» – Επιτέθηκε εκ νέου σε Δούκα

«Δεν υπήρχε ελεύθερη μέρα προκειμένου να διεξαχθεί το debate με τον Χάρη Δούκα», υποστήριξε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) ως καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Πρόσθεσε παράλληλα, πως η ημερομηνία του Σαββάτου δεν είναι μια σωστή επιλογή λέγοντας πως «έχετε ξαναδεί debate να γίνεται Σάββατο;».

Ειδικότερα εξήγησε ότι την Πέμπτη είναι προγραμματισμένος ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Εθνικής Ελλάδας και Αγγλίας. Κάτι που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αναφορικά με την Παρασκευή, επικαλέστηκε την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην πλευρά του Χάρη Δούκα αναφορικά με την ανακοίνωση του δεύτερου για το debate, λέγοντας πως «αυτοί οι λεονταρισμοί δεν εξυπηρετούν σε κάτι».

Υπενθυμίζεται πως ο Χάρης Δούκας μέσω ανακοίνωσης εξαπέλυσε «πυρά» στον Νίκο Ανδρουλάκη αναφορικά με το debate. «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει το debate. Μετά από δύο μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί. Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα.

Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο. Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ. Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του».

«Ήμουν πρώτος στον Πειραιά και στη δυτική Αθήνα», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, απαντώντας παράλληλα στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συγκέντρωσε χαμηλά ποσοστά στην Αττική.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 20:48:01

Back to top button