Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Τέτοιου είδους συμπεριφορά, δεν την είχα ποτέ και δε… |



Στο σπίτι του “Tv Queen” έκανε την είσοδό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλοντας να δείξει την υποστήριξη που παρέχει τόσο ο ίδιος όσο και η παραγωγή της εκπομπής στις επίδοξες παρουσιάστριες.

Σας σκέφτομαι καθημερινά όχι με αιτία κι αφορμή την καθημερινή εκπομπή. Ξυπνάω το πρωί, τηλεφωνώ εδώ και λέω “έχει συμβεί κάτι, είναι καλά τα κορίτσια;”. Είναι μία ενημέρωση με ενδιαφέρον. Αυτό μου το ενδιαφέρον έρχομαι να το δηλώσω” ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως “Θα μπορούσα κάλλιστα αυτή τη στιγμή να είμαι σε ένα νησί και να περνάω καλά και να το γράφουν τα περιοδικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι από τους παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές ή συμμετέχοντες του συνδρόμου Μύκονος… Δεν με αφορά και με ενδιαφέρει στο βαθμό και στο μέτρο που απευθύνομαι στο τηλεοπτικό κοινό και σε εσάς μια τέτοιου είδους συμπεριφορά, δεν την είχα ποτέ και δε θα την έχω και τώρα” τόνισε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Μιλώντας μάλιστα στις υποψήφιες παρουσιάστριες υπογράμμισε ότι “Η παραγωγή δεν σας βλέπει σαν δομικά υλικά, δηλαδή τα χρειαζόμαστε και μετά είστε καυσόξυλα για το χειμώνα. Σας βλέπει με πολύ ενδιαφέρον. Η έγνοια μου είστε εσείς. Έρχομαι σαν δικιά σας στήριξη και υποστήριξη” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-08 07:00:00

Back to top button