Ελλάδα

Ανατροπή στην υπόθεση του φονικού καβγά έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Ανατρέπονται τα δεδομένα για την υπόθεση του φονικού καβγά έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τόσο ο 21χρονος που έπεσε νεκρός όσο και οι δύο τραυματίες χτυπήθηκαν από μαχαίρι και όχι από όπλο.

Το όπλο που βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε γλάστρα φαίνεται πως έπαθε εμπλοκή και δεν πυροβόλησε. Όσο για τη σφαίρα που βρέθηκε στο σημείο εικάζεται ότι έφυγε από το όπλο μετά την εμπλοκή.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο και όπως φαίνεται υπό την απειλή του, ο άλλος εμπλεκόμενος τράβηξε μαχαίρι.

Αναζητείται ο δράστης

Με βάση τα νέα δεδομένα, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να μην είναι ανάμεσα στους τρεις και να έχει διαφύγει. Στο πλαίσιο αυτό οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 03:40 κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 21χρονο Ν.Ν., που έφερε τραύμα στο λαιμό πιθανότατα από μαχαίρι, και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Παράλληλα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και ο 26χρονος Δ.Π. με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Στην συμπλοκή φέρεται να συμμετείχε ακόμη ένα άτομο το οποίο έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο την πλάτη και σταμάτησε διερχόμενο όχημα το οποίο το μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν ένα όπλο 22 χιλιοστών μέσα σε μια γλάστρα και μια σφαίρα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, η μια παρέα διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο ενώ η άλλη βρισκόταν έξω από αυτό. Όταν συναντήθηκαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε καβγάς, ο οποίος γρήγορα μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν ακούστηκε πυροβολισμός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 26χρονος τραυματίας, έμενε τους τελευταίους 3 μήνες στην Αθήνα σε συγγενικό του πρόσωπο.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στα πλάνα καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Δείτε το βίντεο: 

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-28 14:50:34

Back to top button