Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: Πήγαν όλα στραβά – Έτσι είπα “Τα αφήνεις όλα τώρα” |


Τον Αναστάση Ροϊλό υποδέχτηκαν στο “Στούντιο 4” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με αφορμή την επερχόμενη συμμετοχή του στο “Απαραίτητο φως”, τη νέα σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη επεισοδιακή φορά που ήρθε να μείνει στην Αθήνα: “Είχα ξανάρθει στην Αθήνα το 2015 μετά την πρώτη μου Επίδαυρο. Είχα έρθει, είχα πιάσει σπίτι κανονικά αλλά πήγαν όλα στραβά τότε με τη δουλειά που είχα τότε στο θέατρο και έφυγα, μπήκα φαντάρος“.

Και πρόσθεσε: “Είχα αφήσει 2-3 δουλειές που θα μπορούσα να τις συνδυάσω γιατί είχα πληροφόρηση από τον παραγωγό και σκηνοθέτη ότι θα παίξουμε σίγουρα μέχρι τον Μάρτιο, οπότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις Φεβρουάριο το άλλο. Ήταν Δεκέμβρης ακόμα και ξαφνικά βλέπω ότι δεν πάει το έργο, το πήγαμε μέχρι αρχές Γενάρη και μετά κατέβηκε. Έμεινα ξαφνικά στον αέρα. Έτσι είπα “Τα αφήνεις όλα και μπαίνεις φαντάρος”. Δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη εμπειρία στην Αθήνα. Παρότι τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη τον σκηνοθέτη και παραγωγό αλλά ναι… Τέλος πάντων, συμβαίνουν συνέχεια αυτά. Επειδή δεν τα λέμε συνέχεια, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν“.

Σε άλλο σημείο, ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε για την αλλαγή στα μαλλιά του, η οποία προέκυψε για τον ρόλο του Άμλετ που ενσάρκωσε στην ομώνυμη παράσταση την καλοκαιρινή σεζόν.

Έπρεπε λοιπόν ο Άμλετ να είναι κατάξανθος; Ο Αναστάσης Ροϊλός απάντησε πάνω σε αυτό: “Τίποτα δεν πρέπει, ήταν μία ιδέα που έπεσε στο τραπέζι και άρεσε σε όλους, κυρίως στην υπεύθυνη για την εικόνα μας. Τώρα δεν το βάφω, πρέπει να έχω λίγα μαλλιά μέχρι να ξεκινήσω το επόμενο. Τι τραβάτε εσείς οι γυναίκες; Το είχα τρεις μήνες“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 17:19:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button