Αθλητικά

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός – .

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στην έδρα της Αναντολού Εφές, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να αλώσει το «Basketball Development Center» της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να κάνει το «2 στα 2» στην πρώτη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εμφατική επικράτησή τους με 89-68 της Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στον αντίποδα η Εφές προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα και, όπως είναι φυσικό θέλουν πάση θυσία να νικήσουν απόψε.

Την περασμένη Τρίτη, οι Τούρκοι ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (93-91) στο Βελιγράδι, με τον Λάρκιν να αστοχεί στο φινάλε σε τρίποντο νίκης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τη Φενέρ στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκονται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-2.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που δεν είναι ακόμα στο 100% για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και έμειναν εκτός αποστολής. Εκτός, βρίσκεται φυσικά και ο Κίναν Έβανς, ενώ, από τη 12άδα κόπηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Στον αντίποδα, ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χόλατζ, ενώ, αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο πολύτιμος άσος, Ελάιτζα Μπράιαντ.

Τέλος, όσον αφορά την παράδοση, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί έξι επισκέψεων στην έδρα της Εφές και να πανηγυρίζουν το πρώτο τους διπλό μετά από τον Δεκέμβρη του 2017, όταν και είχαν επικρατήσει με σκορ 61-58.Ε


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 20:31:00

Back to top button