Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω μεθυσμένου επιβάτη

Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από την Αττάλεια της Τουρκίας με προορισμό το Λονδίνο, καθώς ένας μεθυσμένος επιβάτης είχε άγριας διαθέσεις αναγκάζοντας τον πιλότο να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος».

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, από το περιστατικό της έκτακτης προσγείωσης στο «Ελ. Βενιζέλος», δείχνει τον ταραξία, που φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, να διαπληκτίζεται με τους συνεπιβάτες του σε πτήση της Easy Jet την Τρίτη (01.10.2024) από την Τουρκία προς το Gatwick του Λονδίνου.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους και ένας άλλος επιβάτης φαίνονται να προσπαθούν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση, ενώ στο βάθος ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ακούγεται να προειδοποιεί πως στην πύλη περιμένει η αστυνομία τη στιγμή που τον καλεί να ηρεμήσει.

Η ανακοίνωση της EasyJet για το συμβάν: 

«Η πτήση EZY8558 από την Αττάλεια στο Λονδίνο Gatwick την 1η Οκτωβρίου εξετράπη προς την Αθήνα και κλήθηκε η αστυνομία μετά την προσγείωση λόγω δύο επιβατών που συμπεριφέρθηκαν ενοχλητικά στο αεροσκάφος.

Το πλήρωμα καμπίνας της easyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Ενώ τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε ενοχλητική συμπεριφορά στο πλοίο.

Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet.»




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 21:56:55

Back to top button