Αθλητικά

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μουλέρ

Η βροχή που πέφτει στη Σανγκάη επηρεάζει για δεύτερη διαδοχική ημέρα το αγωνιστικό πρόγραμμα στο τουρνουά τένις της κατηγορίας Masters 1000 που διεξάγεται στην κινεζική μεγαλούπολη. Έτσι, οι διοργανωτές ανέβαλαν εξαιτίας της κακοκαιρίας τέσσερις αναμετρήσεις για το μονό, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 12 στον κόσμο) με τον Γάλλο Αλεξάντρ Μουλέρ (Νο 74).

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα στο κορτ 3 μετά το παιχνίδι του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ με τον Γάλλο Τεράνς Ατμάν, το οποίο ήταν το πρώτο στο συγκεκριμένο γήπεδο. Όμως, στο πρόγραμμα του συγκεκριμένου κορτ αναφέρεται πλέον ότι η δεύτερη κατά σειρά αναμέτρηση θα είναι αυτή ανάμεσα στον Αμερικανό Φράνσις Τιαφόε και τον Κινέζο Ζου Γι. Επίσης, δεν θα διεξαχθεί η συνάντηση του Αμερικανού Μπεν Σέλτον με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα, ενώ όλες οι σημερινές αναμετρήσεις του διπλού επαναπρογραμματίστηκαν για αύριο (7/10).

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της βροχής, αυτή τη στιγμή διεξάγονται αγώνες μόνο στο κεντρικό κορτ, το οποίο διαθέτει οροφή.

Ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ κατέβαλε με ανατροπή την αντίσταση του Ιταλού Ματέο Αρνάλντι (5-7, 6-4, 6-4), σε αναμέτρηση για τη φάση των «32» της διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Τσιτσιπά και του Μουλέρ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του Ιταλού Γιανίκ Σίνερ με τον Αργεντινό Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι, ενώ στη συνέχεια ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ θα «μονομαχήσει» με τον… γηπεδούχο Γιμπίνγκ Γου για μια θέση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμα στο κεντρικό κορτ θα «κλείσει» η συνάντηση του Αμερικανού Τόμι Πολ με τον Χιλιανό Αλεχάντρο Ταμπίλο.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 13:45:48

Back to top button