Auto

Αλλάζει τη σχεδίαση η BMW στην επόμενη X3;

Ο σχεδιασμός της μάσκας των τελευταίων μοντέλων της BMW έχει γίνει κάτι σαν σίριαλ με πολλές σεζόν. Η αρχή έγινε με τα περίφημα «νεφρά» στο κέντρο της μάσκας και συνεχίστηκε με πολλές παραλλαγές στα φωτιστικά σώματα, το κάτω μέρος του προφυλακτήρα και τη φωτεινή υπογραφή των DRL.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε έντονη δραστηριότητα στο διαδίκτυο από εναλλακτικές σχεδιαστικές προτάσεις στα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Για παράδειγμα, η Alpina, θυγατρική της BMW, παρουσίασε τις καινούριες B3 και B4 GT οι οποίες είναι βασισμένες στη Σειρά 3 και ιδιαίτερα στην BMW M3 Competition. Εκτός από τις αυξημένες επιδόσεις, τα αυτοκίνητα έχουν ένα ενδιαφέρον νέο σχεδιασμό στο φωτιστικά σώματα.



Την ανάρτηση της Alpina ακολούθησε η ανακοίνωση της επόμενης γενιάς BMW Σειρά 1 μαζί με την M135i οι οποίες επίσης έχουν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό στα LED DRL. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα έχουν διαφορετική γρίλια που μοιάζει περισσότερο με γραβάτα, παρά με τα «δόντια κάστορα» που είχαμε συνηθίσει.



Η πιο πρόσφατη και ίσως πιο ενδιαφέρουσα δημοσίευση που αφορά τα μοντέλα της BMW έχει να κάνει με τη νέα γενιά της BMW X3. Χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για κάποιο render σχέδιο ή για επίσημη διαρροή, εμφανίζεται η X3 του 2025 στην plug-in hybrid έκδοση με μια πολύ διαφορετική μάσκα στο εμπρός μέρος.

Αρχικά, έχουμε διαφορετικό σχεδιασμό στις κεντρικές γρίλιες που είναι λίγο πιο μικρές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο και διαθέτουν ραβδώσει με μοτίβο δύο κατευθύνσεων. Από την άλλη, έχουμε εντελώς καινούριο σχεδιασμό στα LED DRL σχήματος L. Δεν αποκλείεται αυτά τα δύο στοιχεία να έχουν να κάνουν με τη νέα X3, ωστόσο οι φήμες αναφέρουν ότι μπορεί να προσανατολίζονται για την BMW iX3 της γενιάς Neue Klasse της εταιρείας.



Όπως και να έχει, δε θα αργήσει η στιγμή που η BMW θα μας δείξει επίσημα τα σχέδια της νέας X3 καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά μοντέλα της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-16 12:00:15

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button