Αθλητικά

Αλλάζει ονομασία η OPAP Arena για τον τελικό του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να θέσει νοκ-άουτ την Άστον Βίλα κι έτσι θα δώσει το «παρών», για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το τελευταίο εμπόδιο που θα βρουν οι Πειραιώτες στον δρόμο προς την κούπα του Europa Conference League ακούει στο όνομα Φιορεντίνα.

Το «ραντεβού» τίτλου της ομάδας του Μεντιλίμπαρ είναι προγραμματισμένο στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία όμως την ημέρα του τελικού δεν θα ονομάζεται OPAP Arena εκείνη την ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα θα αναφέρεται ως AEK Arena κάτι που έγινε σαφές και από την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια, η οποία αναφέρει τα εξής…

«Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται από την UEFA τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην AEK Arena, την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδας (21:00 CEST). H καταληκτική ημερομηνία αίτησης για αγορά εισιτηρίων είναι η Τρίτη 16 Απριλίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας (11:00 CEST)».

Ο λόγος που δεν θα αναφέρεται OPAP Arena το γήπεδο στις 29 Μαΐου είναι γιατί η UEFA δεν αναγνωρίζει ονόματα στοιχηματικών εταιρειών σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ως εκ τούτου για την ημέρα του τελικού η ονομασία του γηπέδου θα είναι AEK Arena.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-10 13:05:21

Back to top button