Αθλητικά

Αλεξιπτωτιστής μπλέχτηκε στην οροφή γηπέδου σε αγώνα ράγκμπι στη Γαλλία

Η έναρξη ενός αγώνα για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης στο ράγκμπι στην Τουλούζη καθυστέρησε αλλά για έναν εντελώς παράδοξο λόγο!

Οι διοργανωτές είχαν την έμπνευση η μπάλα του αγώνα να έρθει στο γήπεδο… ουρανοκατέβατη μέσω αλεξιπτωτιστή, ωστόσο δεν πήγαν όλα όπως τα σχεδίασαν, καθώς το αλεξίπτωτο που μετέφερε την μπάλα του αγώνα μπλέχτηκε στην οροφή του σταδίου!

Η κάμερα «συνέλαβε» τον αλεξιπτωτιστή να κατεβαίνει γρήγορα όταν η δεξιά πλευρά του μπλε-άσπρου αλεξίπτωτου «κόλλησε» σε ένα τμήμα της οροφής, αφήνοντάς τον να κρέμεται περίπου 15 μέτρα πάνω από ένα τμήμα φιλάθλων!

Πολυάριθμα βίντεο που αναρτήθηκαν στο Χ έδειχναν δύο πυροσβέστες να φτάνουν τελικά στον παγιδευμένο αλεξιπτωτιστή μέσω μιας μεγάλης σκάλας που εκτεινόταν από το πυροσβεστικό τους όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλεξιπτωτιστής ήταν Γάλλος στρατιώτης ονόματι Γιανίκ.

Ο Γάλλος αξιωματικός βγήκε σώος από την σύντομη όσο και αναπάντεχη περιπέτεια και τους βοήθησε μάλιστα να ξεμπερδέψουν το αλεξίπτωτο, ενώ το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει όταν κατάλαβε ότι ήταν ασφαλής.

Ο αγώνας της Τουλούζ με την αγγλική ομάδα Sale ξεκίνησε στη συνέχεια με καθυστέρηση 40 λεπτών.

Πηγές: The Indepedent, france24.com


Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-07 23:02:00

Back to top button