Auto

Ακόμα μία Ferrari για τον Σαρλ Λεκλέρ (+video)

Μπορεί ο Σαρλ Λεκλέρ να βρίσκεται επί του παρόντος στο Μεξικό ενόψει του ομώνυμου Grand Prix, στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Formula 1, ωστόσο στην πατρίδα του γίνονται άλλες «κινήσεις».

Πρόσφατα, αναρτήθηκε βίντεο στο YouTube, όπου μία Ferrari SF90 XX Stradale με όλα τα χαρακτηριστικά άλλων Ferrari του Λεκλέρ -όπως ο αριθμός 16 στο πλάι και τα χρώματα της σημαίας του Μονακό σε συνδυασμό με το μαύρο ματ στο αμάξωμα- βρισκόταν σε πρατήριο καυσίμων.



Αυτή είναι η τέταρτη Ferrari -από όσες τουλάχιστον γνωρίζουμε- που ο Λεκλέρ διαθέτει πλέον στο γκαράζ του, μετά τις Daytona SP3, 812 Competizione Aperta και Purosangue.

Η SF90 XX Stradale αποτελεί το πρώτο μοντέλο της σειράς XX που κυκλοφορεί νόμιμα στο δημόσιο δίκτυο, ενώ μέχρι πρότινος η SF90 ήταν η ισχυρότερη της γκάμας (πριν την παρουσίαση της F80).

Εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 που αποδίδει μόνος του 797 ίππους και σε συνδυασμό με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, το plug-in υβριδικό σύστημα φτάνει τους 1.030 ίππους και 804 Nm.

Το σύνολο συνεργάζεται 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Το σπριντ των 0-100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε 2,3 δευτερόλεπτα, με την τελική να περιορίζεται στα 320 χλμ./ ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 13:05:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button