Showbiz

Ακυρώθηκε η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Λυκαβηττό |


Ένα πρόβλημα υγείας φαίνεται πως κρατά τον Νίκο Πορτοκάλογλου μακριά από τους θαυμαστές του, για το επόμενο χρονικό διάστημα, γεγονός που οδηγεί την προγραμματισμένη του συναυλία στον Λυκαβηττό σε ακύρωση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επρόκειτο να τραγουδήσει στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την προσεχή Τρίτη (24 Σεπτεμβρίου), ωστόσο νόσησε από κορονοϊό. Έχοντας αρκετά συμπτώματα, όπως υψηλός πυρετός, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία του.

Ο ίδιος μάλιστα, έκανε και ένα σχετικό Instagram story, που αναφέρει:

“O Νίκος Πορτοκάλογλου και Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με λύπη ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας “Ταξίδι Χωρίς Σύνορα” που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ύστερα από έντονη αδιαθεσία και υψηλό πυρετό, διεγνώσθη με κορονοϊό. Λόγω της πρόσφατης πνευμονίας που πέρασε ο θεράπων ιατρός του, του συνέστησε να απέχει για μια εβδομάδα από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες αναφορικά με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ξεκινήσει άμεσα και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών”.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Λυκαβηττό

@nikosportokaloglou


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 17:16:00

Back to top button