Γυναίκα

Αθηνά Οικονομάκου: Το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Bruno Cerella στο Μιλάνο

Η Αθηνά Οικονομάκου δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλου φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella.

Την είδηση αποκάλυψαν αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινό» την Πέμπτη13/6 δίνοντας στο φως ένα κοινό τους βίντεο από την συναυλία των Coldplay, όπου διασκέδασαν μαζί.

Την Παρασκευή μέσα από το «Πρωινό Σουσου» ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της ηθοποιού με τον αθλητή.

«Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα, στις αρχές Μαρτίου, που κάποιοι λένε πως τότε έγινε η γνωριμία – ήταν ήδη σε διάσταση η Αθηνά Οικονομάκου – βρεθήκαν και οι δύο στο Μιλάνο.

Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-14 11:20:56

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button