Γυναίκα

Αθηνά Οικονομάκου: Ο νέος της σύντροφός της Bruno Cerella ήταν ζευγάρι με την καλλονή «Sophia Loren της Αργεντινής»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χτες ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκαλύπτει το νέο ειδύλλιο της  Αθηνάς Οικονομάκου με τον με τον 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella, ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης σε εταιρία Real Estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, φαίνεται η Αθηνά Οικονομάκου ανταλλάζει τρυφερά φιλιά με τον γοητευτικό Bruno Cerella, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να περνούν αρκετό χρόνο μαζί απολαμβάνοντας την κάθε τους στιγμή.

Ωστόσο πριν την Αθηνά Οικονομάκου, ο Bruno Cerella φαίνεται πως είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με ένα εντυπωσιακό διάσημο μοντέλο και ηθοποιό από την Αργεντινή που ζει και εργάζεται στην Ιταλία.

Ο λόγος για την Belen Rodriguez, στη  οποία ο διεθνής Τύπος, έχει αποδώσει τον τίτλο «Sophia Loren της Αργεντινής».

Γεννημένη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, η Belen Rodriguez από νωρίς άνοιξε τα φτερά της για διεθνή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Άλλωστε, το εντυπωσιακό μοντέλο και τηλεπερσόνα διέθετε τα τυπικά προσόντα για μία αξιόλογη καριέρα.

Βέβαια, η εκρηκτική Αργεντίνα δεν περιορίστηκε στις πασαρέλες, αλλά στράφηκε και στην τηλεόραση σημειώνοντας κι εκεί επιτυχία.

Ωστόσο, η Belen Rodriguez έχει και μια… πλούσια ερωτική ζωή αφού από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2008 υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Marco Borriello .

Ένα μήνα μετά έκανε σχέση με τον Fabrizio Corona και έμεινε μαζί του μέχρι τον Απρίλιο του 2012, οπότε και χώρισαν γιατί εκείνη γνώρισε και ερωτεύτηκε τον χορευτή Stefano De Martino με τον οποίο παντρεύτηκε.

Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο με το όνομα Σαντιάγο στις 9 Απριλίου 2013. Ο χωρισμός τους ήρθε στις 22 Δεκεμβρίου 2015, με το διαζύγιο, ωστόσο να εκδίδεται στις 24 Ιανουαρίου 2017.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022 η Rodríguez είχε σχέση με τον κομμωτή Antonino Spinalbese ενώ στις 12 Ιουλίου 2021 γεννήθηκε η κόρη τους, ονόματι Luna Marì Spinalbese.

Και αυτή η σχέση ωστόσο έληξε ενώ το 2023 έγινε γνωστή η σχέση της με τον Elio Lorenzoni.

Λίγους μήνες αργότερα, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, με τις φήμες να τη θέλουν να βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του νυν συντρόφου της Αθηνάς Οικονομάκου, Bruno Cellera.

Φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από κοινές τους εξόδους στα διεθνή μέσα, έδωσαν την αφορμή όλοι να μιλούν για ένα ειδύλλιο ανάμεσα στο μοντέλο και τον μπασκετμπολίστα.

Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωσε ποτέ αυτή τη σχέση, ενώ σε δηλώσεις τους και οι δυο ανέφεραν ότι πρόκειται για μια δυνατή φιλία, τονίζοντας πόσο απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-14 14:17:58

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button