Γυναίκα

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της με τον Bruno Cerella – «Έχω γερό στομάχι»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη σε γενέθλια το βράδυ της Πέμπτης (24/10) στο κέντρο της Αθήνας και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η γνωστή ηθοποιός, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τη σχέση της με τον Bruno Cerella, αλλά και το πώς τα διαχειρίζεται σε σχέση με τα παιδιά της.

Αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μια είδηση ότι η τελευταία της ανάρτηση με τον σύντροφο της από το σπα, “κατέβηκε” από το Instagram λόγω “ακατάλληλου” περιεχομένου. «Ποιος μου κατέβασε το βίντεο με τον Bruno; Δεν κατέβηκε. Αυτός που το είπε μάλλον είναι τρελός. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ προσβλητικό» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός απάντησε: «Υπήρχα πάντα στο επίκεντρο για πολλά χρόνια και επαγγελματικά και προσωπικά. Κάποιες φορές είσαι περισσότερο και άλλες λιγότερο. Εύχομαι να αφορώ τον κόσμο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και να μην αδιαφορήσει για τα επαγγελματικά μου.

Δεν με επηρεάζουν καθόλου όσα γράφονται για τη νέα μου σχέση ή τα παιδιά μου, αυτούς που τα γράφουν επηρεάζουν. Αρχικά, έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να επιλέγω τι πρέπει να με επηρεάζει και τι όχι. Δεύτερον, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά καταλαβαίνω. Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω, πιστέψτε με. Δεν ενημέρωσα τον Bruno ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και έχω μια δημοφιλία. Νομίζω και εκείνος καταλαβαίνει γιατί είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 10:40:00

Back to top button